Άμεση λύση στο πρόβλημα με τα παραπεμπτικά λογοθεραπείας, ζητά ο Στ. Δράκος

Δωδεκάνησα, 20 Σεπτεμβρίου 2016 

ΘΕΜΑ: Ανάγκη κατεπείγουσας παρέμβασης για την εξυπηρέτηση ατόμων που δικαιούται παραπεμπτικό για λογοθεραπεία

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Κύριε Πρόεδρε,

          Έπειτα από σχετική απόφαση που φέρεται να έχει εκδοθεί από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., για να χορηγηθεί παραπεμπτικό για λογοθεραπεία, απαιτείται υπογραφή Διευθυντή Νευρολογικής ή Ψυχιατρικής Μονάδας. Δυστυχώς, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», δεν υπηρετεί ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η εξυπηρέτηση των Δωδεκανησίων, οι οποίοι πρέπει να μεταβαίνουν στην Αθήνα ή σε άλλα αστικά κέντρα για την εξυπηρέτησή τους.

          Κατανοώντας τα αίτια που σας οδήγησαν στη λήψη της παραπάνω απόφασης – με αφορμή και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς – παρακαλούμε όπως ενεργήσετε άμεσα για την εξεύρεση λύσης, και την οριστική αντιμετώπιση του ειδικού προβλήματος που αφορά στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα. Θα μπορούσατε – για παράδειγμα – κατ’ εξαίρεση για την περιοχή, να λάβετε σχετική απόφαση, η οποία θα δίδει το δικαίωμα να υπογράφουν οι Επιμελητές Α’ και Β’, προκειμένου να λυθεί το τεράστιο, σοβαρό και κοστοβόρο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

          Περισσότερα επί του θέματος, μπορείτε να πληροφορηθείτε αρμοδίως, τόσο από την Περιφερειακή Διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στη Ρόδο, όσο και από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ελπίζουμε στην άμεση επέμβασή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας, για την εξυπηρέτηση πάνω απ’ όλα των νησιωτών.

Με εκτίμηση,

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος