«Ανθρώπινη δράση & θεία παρέμβαση ας φανερώσουν τη σωτηρία»

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Ρόδος, 31 Αυγούστου 2017

«Ανθρώπινη δράση & θεία παρέμβαση ας φανερώσουν τη σωτηρία»

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, στην αρτοκλασία του Αγίου Φανουρίου

Αναγνωρίζοντας τον προστάτη της Ρόδου, Άγιο Φανούριο, ο οποίος τιμάται στις 27 Αυγούστου 2017, ο Δρ. Στέφανος Δράκος, με δύο ιδιότητες, αυτή του πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και του δημοτικού συμβούλου Ρόδου, συμμετείχε στην τέλεση της αρτοκλασίας για την εορτή του Αγίου.

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως κάθε χρόνο, παραβρέθηκε στην αρτοκλασία που τελέσθηκε για την εορτή του Αγίου Φανουρίου στο παρεκκλήσι του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 και ώρα 12.00. Στον εορτασμό του Αγίου, που απεικονιζόταν με τα ρωμαϊκά στρατιωτικά ρούχα, ένα κερί και ένα σταυρό. Ο Άγιος Φανώ, περιτριγυριζόταν από 12 παραστάσεις που παρουσίαζαν το μαρτύριο του.

«Ας προσευχηθούμε ώστε η ανθρώπινη δράση και η θεία παρέμβαση, να συνδράμουν στη φανέρωση της σωτηρίας της χώρας μας και των ανθρώπων της. Ας είναι ο Άγιος Φανούριος, που εδώ από τη Ρόδο, διαδόθηκε η ιστορία του σε όλη την Ελλάδα, ο οδηγός μας σε αυτό το δρόμο, στο δρόμο της φανέρωσης και της σωτηρίας. Χρόνια πολλά», δήλωσε ο Δρ. Στέφανος Δράκος, αμέσως μετά την τέλεση της αρτοκλασίας.


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος