Ανοιχτή επιστολή προς τους Δωδεκανήσιους πολίτες και συγχαρητήριο μήνυμα προς τους εκλεγέντες Βουλευτές Δωδεκανήσου

Ρόδος, 27 Ιανουαρίου 2015

 

Ανοιχτή επιστολή προς τους Δωδεκανήσιους πολίτες

και συγχαρητήριο μήνυμα προς τους εκλεγέντες Βουλευτές Δωδεκανήσου

 

Αξιότιμοι Δωδεκανήσιοι,

Πριν από 18 ημέρες η Νέα Δημοκρατία μου έκανε τη μέγιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό της, ως υποψήφιο Βουλευτή Δωδεκανήσου. Από τότε μέχρι σήμερα ξεκίνησε η κοινή πορεία μας με τον Δωδεκανησιακό λαό και με τους ανθρώπους που πίστεψαν σ’ εμάς. Μέρα με τη μέρα δημιουργήσαμε σχέσεις που θα προσπαθήσουμε να αναδειχθούν σε σχέσεις ζωής.

VIP_0281-300x221Διανύσαμε μια διαδρομή με αρκετά προβλήματα, αλλά και με σημαντικές προσδοκίες και γίναμε αποδέκτες της ελπίδας των Δωδεκανήσιων πολιτών για ένα καλύτερο αύριο.

 

Ο χρόνος της εκλογικής διαδικασίας δεν ήταν ίσως αρκετός ώστε να συναντηθώ με το σύνολο του Δωδεκανησιακού λαού, έτσι ώστε η διάχυση των ιδεών μας να φτάσει και στον τελευταίο πολίτη των νησιών μας.

 

 

Το μέγεθος της αγάπης που εισπράξαμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα όμως, μας δημιουργεί την τεράστια ευθύνη και μια μοναδική δέσμευση για την επόμενη μέρα, που αφορά στην κοινή μας πορεία

VIP_9800με πίστη για ένα καλύτερο αύριο.

 

 

 

 

 

 

VIP_0187-300x228

Το ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου 2015, ίσως είναι λίγο για να περιγράψει το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που νιώθω για την επιλογή τους. Όμως, δεσμεύομαι μέσα απ’ αυτές τις γραμμές ότι θα μείνω δίπλα τους και ότι από σήμερα μαζί, ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι γνωριμίας με όλους τους πολίτες της Δωδεκανήσου, από το ακριτικό Αγαθονήσι μέχρι και τη Ρόδο.

Ολόψυχα συγχαίρω τον εκλεγμένο Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Μάνο Κόνσολα και του εύχομαι να αποδείξει γι’ ακόμη μία φορά πόσο παραγωγικός μπορεί να είναι για τους νησιώτες. Τα συγχαρητήρια μου και στους εκλεγμένους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στη Δωδεκάνησο, με μία παράκληση να ισχυροποιήσουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των νησιωτών στο Κοινοβούλιο.

 

Με βαθιά εκτίμηση,

Στέφανος Δράκος

Πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ