Ανοιχτή επιστολή του Στέφανου Δράκου προς τους Δωδεκανησίους

ΜΑΖΙ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ,

ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΡΙΟ_

Αξιότιμοι συμπολίτες_

    Στις 25 Ιανουαρίου 2015, καλούμαστε να προσέλθουμε στην κάλπη και να επιλέξουμε ποιος είναι ο καταλληλότερος – κατά την κρίση μας – για να μας εκπροσωπήσει, ως Δωδεκανήσιους, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Καλούμαστε να αναδείξουμε τους εκπροσώπους μας, πέραν από κομματικές γραμμές, προσωπικές υποχρεώσεις και με καθαρή τη φωνή της λογικής και της σύνεσης μέσα μας.

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΕΛΙΚΗΠροσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου 2015, και εάν τελικά με τιμήσετε με την επιλογή σας – διότι για ‘μένα θα είναι ιερά τιμή η επιλογή σας – γνωρίζω όμως, ότι από την 26η Ιανουαρίου 2015, θα αγωνιστώ για τους Δωδεκανήσιους, για όλους εμάς, τους νησιώτες. Παλεύοντας από κοινού για τους συνανθρώπους μας, για ένα καλύτερο αύριο, με πίστη και ελπίδα_

    Συμμετέχω για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές, ως υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, τόσο για τη χώρα, όσο και για το πολιτικό σύστημα εν γένει. Η επιλογή μου αυτή εάν και δύσκολη απ’ όλες τις απόψεις, είναι συνειδητή. Πιο επιτακτική από ποτέ. Ανάγκη για αναγέννηση της ελπίδας και κοινωνική και πολιτική κάθαρση. Η μάχη πάντοτε άνιση, η πίστη όμως, δυνατότερη.

    Μαζί λοιπόν, με πίστη, για κοινό αύριο, ζητώ τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας_

ΜΑΖΙ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ,

ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΡΙΟ_

Με βαθιά εκτίμηση,

Στέφανος Δράκος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ_