Βγάζουν στο σφυρί και την πρώτη κατοικία

Δωδεκάνησα, 8 Ιανουαρίου 2018

Δρ. Στέφανος Δράκος – πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.:

«Ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του

βγάζουν στο σφυρί και την πρώτη κατοικία»

«Η κυβέρνηση που θυσιάζει τον Ελληνικό λαό, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στο βωμό της παραμονής της στην εξουσία, σε λίγες ώρες φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση, πολυνομοσχέδιο εξακοσίων (600) σελίδων, με πενήντα (50) νέα μέτρα, προκειμένου να επιτύχει την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης. Θυσιάζει ξανά και ξανά τον Ελληνικό λαό και αποφασίζει εν μία νυκτί να του στερήσει ακόμη και την πρώτη κατοικία, το σπιτικό του.

Η κυβέρνηση του εμπαιγμού, που δια του πρωθυπουργό της Αλέξη Τσίπρα, μιλούσε πριν από λίγες ώρες στην Κάλυμνο για χορήγηση επιδομάτων και στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο για έτος δικαίωσης του Ελληνικού λαού, φέρνει προς ψήφιση κατά πάσα πιθανότητα αύριο, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων (ενώ μιλά για τη μεγάλη επιτυχία της (!), να αυξήσει τον προϋπολογισμό για τα οικογενειακά επιδόματα από τα 650 εκατ. στα 910 εκατ. ευρώ), αλλά και διατάξεις περιορισμού των λιγοστών φοροαπαλλαγών που είχαν απομείνει στην Ελλάδα (!)

Η κυβέρνηση των απατηλών υποσχέσεων οδηγεί τους Έλληνες σε νέο ανυπολόγιστο θρίλερ. Ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του, ενσωματώνουν στο πολυνομοσχέδιο διάταξη σύμφωνα με την οποία βγάζουν στο σφυρί, ακόμη και για πενιχρά χρέη προς το Δημόσιο, πρώτες κατοικίες και μάλιστα όσο, όσο (!)

Την ίδια ώρα η σύζυγός του, που επιστρατεύτηκε στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τους πολιτικής, υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά δεν πήρε την εξουσία». Και ειλικρινά αναρωτιέμαι τι θα συνέβαινε στον Ελληνικό λαό, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την κα Μπαζιάνα, λάμβανε και την εξουσία…!

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos