ΔΕΝ υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να είσαι μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Δωδεκάνησα, 29 Ιανουαρίου 2018

Δήλωση Δρ. Στέφανου Δράκου με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δωδεκανήσου

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας Δωδεκανήσου, για την κοπή της βασιλόπιτάς της, παραβρέθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, ο Δρ. Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου.

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την παρουσία του σε μία εξαιρετική και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, όπως την χαρακτήρισε, σημείωσε – μεταξύ άλλων – πως «ΔΕΝ υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να είσαι μέλος ενός φορέα που υπηρετεί ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ την πολιτική ανανέωση, το όραμα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και του προέδρου και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ο ίδιος, αφού χαιρέτισε και συνεχάρη τον πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δωδεκανήσου και το σύνολο των ΟΝΝΕΔίτισσων και ΟΝΝΕΔιτών, που κατάφεραν να διοργανώσουν την καλύτερη ίσως εκδήλωση που έχει δει η περιοχή τα τελευταία έτη, δήλωσε τα κάτωθι:

«Πιστέψτε με, ΔΕΝ υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να ανήκεις σε εκείνους τους ανθρώπους που καλούνται να διαμορφώσουν το σχέδιο της νέας γενιάς. Να είσαι μέλος ενός φορέα που υπηρετεί ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ την πολιτική ανανέωση. Να μεταλαμπαδεύεις τις ιδέες και τα οράματα της μεγάλης και ιστορικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Εσείς είστε η ψυχή της Νέας Δημοκρατίας. Είστε το αύριο της Ελλάδας. Και το αξίζετε (!) Διότι υπηρετείτε το όραμα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, που στις 17 Οκτωβρίου 1974 ίδρυσε την Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας. Υπηρετείτε το όραμα του προέδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που τον Οκτώβριο του 2016, αποφάσισε την ιστορική επανίδρυση της Οργάνωσης.

Η ΟΝΝΕΔ, διαδραμάτιζε και διαδραματίζει ιστορικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινωνικής, ιδεολογικής και πολιτικής εξέλιξης της Νέας Δημοκρατίας. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες οργανωμένες νεολαίες στη χώρα με πάνω από 35.000 εγγεγραμμένα μέλη και φέρει την ευθύνη ενθάρρυνσης των νέων να ασχοληθούν με τα κοινά, χωρίς αποκλεισμούς.

Αυτή είναι η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Η Οργάνωση των αρχών και των αξιών.

Εσείς είστε η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Και προσωπικά θα είμαι πάντοτε δίπλα σας».

 

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

 


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos