Διαπραγματεύονται εν κρυπτώ ακόμη και το εθνικό μέλλον της χώρας

Δωδεκάνησα, 24 Ιανουαρίου 2018

Ο ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ TV

«Διαπραγματεύονται εν κρυπτώ ακόμη και το εθνικό μέλλον της χώρας»

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ

https://youtu.be/9Jjxqkwy544

Συνέντευξη στην τηλεόραση «Αιγαίο» και στην εκπομπή «Κάθε μέρα μία άλλη μέρα» με την Εύη Κουκιαϊνη, παραχώρησε το μεσημέρι της 23ης Ιανουαρίου 2018, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος. Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε τόσο για το Σκοπιανό, όσο και για τις εξαγγελίες του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Χαιρετίζοντας τους Καλύμνιους της διασποράς και τη συνεχή δραστηριότητά τους, αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο που επιτελούν οι απανταχού Δωδεκανήσιοι, στηρίζοντας τον τόπο τους. Σε αυτό το πλαίσιο, έκανε ιδιαίτερη μνεία σε όλα εκείνα τα δικά μας παιδιά, που αναγκάζονται να φύγουν και να διαπρέψουν στο εξωτερικό, επειδή η χώρα τους δεν τους αγκαλιάζει.

Σε ότι αφορά στο Σκοπιανό και στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως η απερχόμενη κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ ακόμη και το εθνικό μέλλον της χώρας μας.

«Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μίας κυβέρνησης που διαπραγματεύεται εν κρυπτώ, όχι μόνο το οικονομικό μέλλον της χώρας μας, αλλά και το εθνικό. Επιδίωξε μάλιστα τη λογιστική αποτίμηση της μαζικής διαδήλωσης των Ελλήνων, προσπαθώντας γι’ ακόμη μία φορά να διχάσει την κοινωνία.

Η διαδήλωση ήταν μεγαλειώδης και η κυβέρνηση πρέπει να το αποδεχθεί, όπως άλλωστε πρέπει να αποδεχθεί πως η παρούσα διαδήλωση ανήκει σε όλους τους Έλληνες μακριά από κομματικές παρωπίδες.

Η Νέα Δημοκρατία πάντοτε κινείτο με γνώμονα το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον.

Η απερχόμενη κυβέρνηση, οφείλει να σταματήσει να μεταφέρει τις ευθύνες της στην αντιπολίτευση και να τις αναλάβει», επισήμανε ο κος Δράκος, προσθέτοντας:

«Συντελέστηκε και συντελείτε μία προσπάθεια υποβάθμισης της μεγαλειώδους αυτής συγκέντρωσης. Αλίμονο σε όποια κυβέρνηση δεν τη λάβει υπόψη της».

Σε ότι αφορά στην πρόσφατη επίσκεψη του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο και στις εξαγγελίες του περί εφαρμογής του μεταφορικού ισοδυνάμου, αλλά και στην επικείμενη άφιξη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου, για την εξέταση ζητημάτων των αλιέων, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, δήλωσε τρομαγμένος, αναφέροντας τα κάτωθι:

«Έως σήμερα εφάρμοσαν τις ακριβώς αντίθετες δεσμεύσεις απ’ αυτές που έλαβαν. Είναι λογικό επομένως, να τρομάζω και μόνο στο άκουσμα δεσμεύσεων ή στη δημιουργία απατηλών ελπίδων. Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά λένε την αλήθεια, για το καλό των Δωδεκανησίων, πράγμα αδύνατο. Σε ότι αφορά στο θέμα των ψαράδων της Καλύμνου και στις αντίξοες συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν, αυτός είναι ένας ακόμη λόγος – ίσως ο σοβαρότερος – που η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε διαφορετική αντιμετώπιση απέναντι στα Δωδεκάνησα. Δυστυχώς όμως, τα Δωδεκάνησα, έχουν στοχοποιηθεί από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση».

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos