Δρ Στέφανος Δράκος: Χρόνια πολλά & ευλογημένη Ανάσταση

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δωδεκάνησα, 10 Απριλίου 2017

Δρ Στέφανος Δράκος: Προσδοκώ από καρδιάς, το Άγιος Φως από τον Πανάγιο Τάφο, να φωτίζει τις καρδιές των απανταχού Δωδεκανησίων – Χρόνια πολλά & ευλογημένη Ανάσταση

«Ο Ιησούς Χριστός, μέσα σε μόλις επτά (7) ημέρες, παρουσίασε στον κόσμο, σε όλους εμάς, αναρίθμητα διδάγματα. Το νόημα της ζωής και τη δυνατότητα της σωτηρίας. Το βαθύτερο και ουσιαστικότερο μήνυμα των παθών και της Ανάστασής Του.

Η «ξηρασία» των ανθρώπων δίχως καλό, η ανάγκη για βαθιά πίστη, φιλανθρωπία, εργατικότητα. Η ελπίδα της μετάνοιας. Η δύναμη της αγάπης, της συγχώρεσης, της ταπεινότητας.

Με προσευχή, πίστη και ευλογία, ακόμη και τα φρικτότερα πάθη, όπως Του Ιησού Χριστού, που περιλαμβάνουν προδοσία, κοροϊδία, εξευτελισμό και οδηγούν στο θάνατο, ακόμη και αυτά, μπορεί να οδηγήσουν στην ήττα της φθοράς, στη νίκη της ζωής, στη σωτηρία των ανθρώπων.  

Συμπόρευση, συσταύρωση, συνανάσταση.

Αυτό οφείλουμε να πράξουμε σήμερα. Να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας, τα διδάγματα Του Ιησού Χριστού, το βαθύτερο και ουσιαστικό νόημα των Παθών και της Αναστάσεως Του.

Να εργαστούμε, ενωμένοι, ώστε να φωτίζει διαχρονικά στις καρδιές μας και στις πράξεις μας, το Άγιο Φως που αναβλύζει από τον Πανάγιο Τάφο. Να ψάλλουμε μαζί, με πίστη και ακλόνητη ένωση, τον Εσπερινό της Αγάπης.

Χρόνια πολλά με ευλογία και πίστη στις απανταχού Δωδεκανήσιες και Δωδεκανήσιους.

Χρόνια πολλά με Αναστάσιμη ελπίδα».


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος