Είμαστε δίπλα σε όσους παράγουν έργο ανυπολόγιστης αξίας

 

Ρόδος, 28 Δεκεμβρίου 2017

Διπλά σε όσους παράγουν έργο ανυπολόγιστης αξίας

βρέθηκε ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος

Δίπλα στους ανθρώπους που διοικούν, που απασχολούνται και που φιλοξενούνται σε κοινωνικές δομές και ιδρύματα της Ρόδου, βρέθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, προκειμένου να τους ευχηθεί για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και να τους προσφέρει συμβολικά δώρα, στο πνεύμα των εορτών.

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου, το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Ρόδου «ΚΑΠΗ» και τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο Γηροκομείο».

Ευχόμενος χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, είχε την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να προσφέρει το ελάχιστο σε ανθρώπους που συμβάλλουν τα μέγιστα στην κοινωνία, αλλά και να ενημερωθεί για το ανυπολόγιστης αξίας έργο τους. Ταυτόχρονα, συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανωτέρω δομές, τα οποία και αποτελούν τροχοπέδη στη λειτουργία τους.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του, δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές όσων συνάντησε, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για τη διαρκή και συνεχή του παρουσία.

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos