«Η αποχώρησή τους, είναι εθνικός μονόδρομος»

ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.

«Η αποχώρησή τους, είναι εθνικός μονόδρομος»

«Η Ελλάδα και οι Έλληνες βρισκόμαστε σήμερα αντιμέτωποι με μία ιστορικής σημασίας και άνευ προηγουμένη ταπείνωση.

Η κατάπτυστη και απερχόμενη συγκυβέρνηση των ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ., πρόδωσε την ίδια της τη χώρα. Υπέγραψε με περίσσιο θράσος και χωρίς ίχνος ντροπής, μία άνευ προηγουμένη εθνική ταπείνωση. Ξεπούλησε την ιστορία των Ελλήνων.

Οι άνθρωποι που γράφουν σήμερα με μελανά γράμματα στην ιστορία του Ελληνισμού, ντροπιάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Προσβάλλουν το κοινοβουλευτικό πολίτευμα, τον Ελληνικό λαό, την ιστορία και τους προγόνους μας.

Μία κυβέρνηση, η οποία δεν διαθέτει την παραμικρή πολιτική νομιμοποίηση, βρισκόμενη ενάντια στην καθαρή βούληση των Ελλήνων, έπειτα από έξι (6) μήνες μυστικής διπλωματίας, υπογράφει μία κατάπτυστη, διχαστική και αντισυνταγματική διακρατική συμφωνία. Αποδέχεται τη “μακεδονική γλώσσα” και τη “μακεδονική εθνότητα”, όπως εκείνη τη βαπτίζει.

Υπογράφει μία μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση, τόσο για τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και για όλους εμάς, τους Έλληνες, στη Νέα Δημοκρατία.

Ο καταστροφικός κύριος Τσίπρας, μαζί με την ανιστόρητη και επικίνδυνη παρέα του, είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσουν από την εξουσία και ίσως και από τη χώρα, αλλά δυστυχώς καταδίκασαν τους Έλληνες σε μια βαριά και μη αναστρέψιμη εθνική ήττα. Εξέδωσαν ιστορικά «ματωμένο» εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Υποθήκευσαν το εθνικό μας μέλλον.

Η ύπαρξή τους, αποτελεί για τη χώρα μας μία θλιβερή και ανείπωτη τραγωδία. Η αποχώρησή τους είναι εθνικός μονόδρομος».

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου