Η επιστολή του Δρ. Στέφανου Δράκου στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Λέρου

Δωδεκάνησα, 24 Φεβρουαρίου 2018

 

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Λέρου

           Μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Λέρου

Ευχετήρια επιστολή πολιτευτή Δωδεκανήσου Ν.Δ. Δρ. Στέφανου Δράκου

 

Αγαπητή φίλη και ομοϊδεάτισσα Κατερίνα,

Εκλεκτά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Λέρου,

Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εξαιρετική, όπως πληροφορούμαι, εκδήλωση που διοργανώσατε στη Λέρο, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας.

Δυστυχώς, ανειλημμένη υποχρέωσή μου – που με ανάγκασε να βρίσκομαι εκτός Δωδεκανήσων – δεν μου επέτρεψε να είμαι κοντά σας. Ωστόσο, πιστεύω πως γνωρίζετε καλά πως στο βαθμό που το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, είμαι πάντοτε δίπλα σας και στηρίζω το έργο, τη δράση σας και φυσικά την Λέρο.

Θέλω να χαιρετίσω την επιτυχημένη παρουσία του βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ. και τέως υπουργού, αναπληρωτή τομεάρχη εσωτερικών Μάξιμου Χαρακόπουλου, αλλά κυρίως να συγχαρώ την πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Λέρου, για τον εντοπισμό του ιστορικού πρώτου ψηφοδελτίου της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΕΡΕ), προκατόχου της Ν.Δ.

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να συμμετάσχω στην εκδήλωσή σας και σας εύχομαι ένα υγιές και δημιουργικό νέο έτος.

       Ελπίζω σύντομα, όλοι μαζί, ενωμένοι και με πίστη, να συνδράμουμε, ώστε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, αυτοδύναμης κυβέρνησης, για το καλό της Ελλάδας και του τόπου μας, της Δωδεκανήσου.

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

 


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα: 2241026589 – Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos