“Η Νέα Δημοκρατία είναι μία μεγάλη, ισχυρή και δεμένη οικογένεια”

Ρόδος, 14 Δεκεμβρίου 2017

 Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΝΟΔΕ

«Οι οικογένειες πρέπει να είναι ενωμένες και η Νέα Δημοκρατία

είναι μία μεγάλη, ισχυρή και δεμένη οικογένεια»

Στην υποχρέωση όλων να εργαστούν ώστε να διατηρήσουν την οικογένεια της Ν.Δ. ενωμένη, αναφέρθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της διευρυμένης ΝΟΔΕ που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κονταδάκη.

«Οι οικογένειες πρέπει να είναι ενωμένες και η Νέα Δημοκρατία είναι μία μεγάλη, ισχυρή και δεμένη οικογένεια», ανέφερε, σημειώνοντας πως «Μοναδικός αντίπαλός μας είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ο άνθρωπος που κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α., εγκατέλειψε την Κω όταν «χτυπήθηκε» από το μεταναστευτικό και το σεισμό, τη Σύμη όταν υπέστη τις συνέπειες της καταστροφικής νεροποντής».

Ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος, σημείωσε ακόμη πως «η Ν.Δ. είναι μία μεγάλη παράταξη που μπορεί να αγκαλιάσει όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στη σωτηρία της χώρας», ενώ τόνισε πως «Με πρόεδρό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χτίζουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Και #axizoume_kalytera».

Ακολουθεί αυτούσια η ομιλία του Δρ. Στέφανου Δράκου:

«Νεοδημοκράτισσες & Νεοδημοκράτες,

Εμείς, είμαστε όλοι μέλη μίας μεγάλης και δεμένης οικογένειας. Είμαστε εκείνοι που δίνουμε τους αγώνες, τις μάχες, δίπλα στην κοινωνία, μαζί με αυτήν.

Αυτός, είναι και ο βασικότερος λόγος που νιώθω σήμερα ευγνώμων, τυχερός. Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσά σας, άλλοτε ως πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της Ν.Δ. ή μέλος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νομού Δωδεκανήσου, σήμερα ως πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, μα πάντοτε ως απλό μέλος, στρατιώτης του κόμματος και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό είναι για μένα το ύψιστο αξίωμα.

Πρόεδρε της ΝΟΔΕ ευχαριστώ για την τιμή και για την πρόσκληση. Αξιότιμε Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ., καλώς ήρθατε κοντά μας. Πρόεδρε της Περιφερειακής Οργάνωσης της Ν.Δ. στο Νότιο Αιγαίο, σας χαιρετίζω.

Σημαντικός αδιαμφισβήτητα ο ρόλος και ανυπολόγιστη η ευθύνη της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ. Άλλωστε πως θα μπορούσε να ήταν εύκολο να συντονίσει κάποιος τις Περιφερειακές Οργανώσεις, τους Ετεροδημότες, να αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ του κόμματος και της κοινωνίας.

Όμως εσείς Κρητικός στην καταγωγή, εκπαιδευτικός και υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, είναι βέβαιο πως ξέρετε καλά να υπηρετείτε αυτή τη θέση. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιλογή σας, από τον πρόεδρο της παράταξής μας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χαιρετίζω την παρουσία σας στη Ρόδο και σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας να συγκαλέσετε διευρυμένη ΝΟΔΕ.

Είναι καθήκον όλων μας, υποχρέωσή μας, να αγωνιζόμαστε για να διατηρούμε την οικογένεια της Ν.Δ. ενωμένη, μακριά από προσωπικές επιδιώξεις, αναίτιες διαμάχες, αδικαιολόγητες δολοπλοκίες.

Οι οικογένειες πρέπει να είναι ενωμένες και η Νέα Δημοκρατία είναι μία μεγάλη, ισχυρή και δεμένη οικογένεια.

Σήμερα η ευθύνη όλων εμάς, είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Φέρουμε την ευθύνη σωτηρίας της χώρας. Φέρουμε την ευθύνη να οδηγήσουμε τους Έλληνες, τους Δωδεκανήσιους, από το ακριτικό Καστελόριζο έως τη φουρτουνιασμένη Σύμη, σε καλύτερες ημέρες.

Αντίπαλος μας, είναι μόνο ο εχθρός της κοινωνίας, των πολιτών, ο εχθρός της προόδου και της ευημερίας. Μοναδικός αντίπαλός μας είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο άνθρωπος που κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές Φ.Π.Α., εγκατέλειψε την Κω όταν «χτυπήθηκε» από το μεταναστευτικό και το σεισμό, τη Σύμη όταν υπέστη τις συνέπειες της καταστροφικής νεροποντής.

Αυτή είναι η υποχρέωση της Ν.Δ., να εργαστεί για τη σωτηρία των πολιτών, για τη σωτηρία των νησιωτών.

Να αγωνιστούμε, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, όπως μόνο εσείς ξέρετε, οι αγωνιστές της παράταξής μας. Να αγωνιστούμε ενωμένοι, για μία ανοιχτή Ν.Δ. που αφουγκράζεται την κοινωνία, προοδεύει, ακούει.

Αυτή είναι η Ν.Δ., είναι μία μεγάλη παράταξη που μπορεί να αγκαλιάσει όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στη σωτηρία της χώρας.

Είναι η σύγχρονη, ευρωπαϊκή παράταξη που παράγει πολιτική με σύμμαχό της την κοινωνία, με διαφάνεια.

Νεοδημοκράτισσες & Νεοδημοκράτες,

Η Ν.Δ. μετρά ήδη 43 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς. Η ιστορία της είναι αδιαμφισβήτητη και πολυετής. Η πορεία της είναι ακλόνητη.

Αυτή η ιστορία γράφετε από εσάς, από εμάς, τους ανθρώπους της Ν.Δ. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα, η δική μου παρότρυνση, να μη ξεχνάμε πως η δύναμή μας προέρχεται από την προσφορά μας, από την ένωσή μας.

Προχωράμε μαζί, γιατί #axizoume_kalytera.

Πορευόμαστε ενωμένοι μακριά από παραπλανητικές ετικέτες.

Βαδίζουμε ίσοι, για να οδηγήσουμε στην ανάπτυξη της οικονομίας και στη σωτηρία της Ελλάδας.

Με πρόεδρό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χτίζουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Και #axizoume_kalytera».

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos