Η ΝΔ, δεσμεύεται για μείωση των φόρων με τη Συμφωνία Αλήθειας

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δωδεκάνησα, 13 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝΘΕΜΑ: Η ΝΔ, δεσμεύεται για μείωση των φόρων με τη Συμφωνία Αλήθειας

Η Νέα Δημοκρατία, υπό τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, απαντά στην πολιτική των φόρων που αυξάνονται, των μισθών και των συντάξεων που περικόπτονται, με πρόγραμμα και πράξεις.

Απαντά με τη Συμφωνία Αλήθειας, που παρουσίασε ο πρόεδρος μας, και αφορά σε ένα κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, που μεταξύ άλλων, οδηγεί σε μείωση των φόρων, παροχή κινήτρων για νέες επενδύσεις, δυναμική αντιμετώπιση των «κόκκινων δανείων» και επέκταση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε όλη τη χώρα. Στη Νέα Δημοκρατία, μιλάμε με πράξεις.

Με αφορμή τα όσα δραματικά συνεχίζουν να διαδραματίζονται στη χώρα μας, με τις προκλητικές δηλώσεις και τις ενέργειες των κυβερνώντων, με την αύξηση των φόρων, μείωση των μισθών και των συντάξεων, επανακαταθέτουμε το σχέδιο που παρουσίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, και αφορά στη Συμφωνία Αλήθειας, που περιλαμβάνει κατάργηση και μείωση φόρων ύψους 1,9 δις ευρώ σε διάρκεια δύο (2) ετών, μείωση του ΕΝΦΙΑ 30%, μείωση του φόρου επιχειρήσεων από το 29% στο 20%, μείωση του φόρου μερισμάτων από 15% στο 5%, κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί και κατάργηση του ΦΠΑ σε αγροτικά εφόδια.

Δείτε και διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Συμφωνία Αλήθειας εδώ: http://nd.gr/nea/meiosi-foron.

 

 


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος