Η οικονομία, ο δανεισμός και η αβεβαιότητα, στο “KOSMOS TV” με τον κ. Στέφανο Δράκο

«Σήμερα υπάρχει σταθεροποίηση της οικονομίας. Η ελεύθερη πτώση που ξεκίνησε το 2010, έχει σταματήσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό», ανέφερε ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ» με τον Κλεάνθη Λοϊζο και την Ρένα Παυλάκη.

DRAKOS KOSMOS TV2
Ο κ. Στέφανος Δράκος, αφού εξήγησε ότι, μέχρι και το 2012 δεν υπήρχε καμία οικονομία, επισήμανε ότι καλές είναι οι εκτιμήσεις…, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι εμπεριέχουν και τον συντελεστή της αβεβαιότητας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου, εμφανιζόμενος ως καλεσμένος στην εκπομπή του “KOSMOS TV”, κατέστησε σαφές ότι αυτά που υποστηρίζονται, αποδεικνύουν ότι στελέχη συγκεκριμένου κόμματος βρίσκονται ένα επεισόδιο πίσω σε ότι αφορά στο επίπεδο του δανεισμού.

«Όταν λέμε ότι δεν εξυπηρετούμε το δανεισμό μας, σημαίνει ότι δεν πληρώνουμε κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός του δανεισμού», ανέφερε ο κ. Στέφανος Δράκος, προσθέτοντας ότι, η παραοικονομία είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπιστεί, αλλά και τα κέρδη από την πάταξη του λαθρεμπορίου δεν μπορούν να ποσοτικοποιηθούν.

DRAKOS KOSMOS TV
Με αφορμή τηλεφωνική παρέμβαση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Θωμά Σωτρίλλη, αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται στον τομέα της υγείας, με την έλλειψη ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, ο Δημοτικός Σύμβουλος, εξήγησε ότι επί του συγκεκριμένου θέματος έχει ληφθεί σχετική ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου.

«Σταθήκαμε δίπλα στους ανθρώπους του νοσοκομείου», κατέληξε ο κ. Στέφανος Δράκος.