Η σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς είναι ύψιστη

Ρόδος, 4 Απριλίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 28

ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε. Δωδεκανήσου

Ο ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

& ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

«Η σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς είναι ύψιστη»

Την ύψιστη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς, τόσο για όσους την προσφέρουν, όσο και για όσους την εισπράττουν, εξήρε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, κατά τη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας και της Μεγάλης Τρίτης 2 και 3 Απριλίου 2018, σε μονάδες κοινωνικής φροντίδας και σε κέντρα ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων της Ρόδου.

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε συγκεκριμένα, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας», τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο Γηροκομείο», το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Ρόδου, αλλά και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Κρεμαστής.

Ο ίδιος, στο πλαίσιο της συνεχούς επαφής του με τους ιθύνοντες, το προσωπικό, τους ωφελούμενους, τους τρόφιμους και τους περιθαλπόμενους των μονάδων και κέντρων της Ρόδου, τους προσέφερε συμβολικά δώρα με αφορμή τον εορτασμό των άγιων ημερών του Πάσχα, ενώ συνομίλησε μαζί τους, για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, δήλωσε στη διάθεσή τους και δεσμεύτηκε για την κίνηση όλων των δυνατών διαδικασιών, σημειώνοντας την επιτακτική ανάγκη στήριξης τέτοιων δομών από το σύνολο των πολιτών. Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις του ευχήθηκε καλή Ανάσταση!

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου