Η συνέντευξη του Δρ. Στέφανου Δράκου στην εφημερίδα “Η ΡΟΔΙΑΚΗ”

Πολιτευτής της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα, πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Ρόδου, υπ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ρόδου. Διετέλεσε γραμματέας στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Δωδεκανήσου, ενώ βραβεύτηκε και από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκδοτικό οίκο “Taylor & Francis” για το επιστημονικό του έργο.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Ο λόγος για τον Δρ. Στέφανο Δράκο, που μιλώντας στην εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ», αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε επιτυχώς την επίπονη διαδικασία που αφορά στη συγκρότηση του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ., καθώς και ότι στο πλαίσιο της επιστημονικής του δράσης, είναι συνδιοργανωτής και ομιλητής στο 4ο Διεθνές Συμπόσιο Υπολογιστικής Γεωμηχανικής (ComGeo IV) που πραγματοποιείται στην Ιταλία.

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, αναφέρεται στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στο πρωτοποριακό ρόλο του, στην ανάγκη όλοι στην τοπική Ν.Δ. να υπηρετήσουν την ενότητα, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες, οι Δωδεκανήσιοι. Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στέκονται δίπλα του απ’ όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.