Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μία δέσμευση προς τους πολίτες, από τον Στέφανο Δράκο

 

Αξιότιμοι πολίτες,

Την περασμένη Κυριακή 18 Μαΐου 2014, ολοκληρώθηκε ένα ταξίδι που είχε επιβάτες το Ροδιακό λαό, που κλήθηκε να ψηφίσει τους καταλληλότερους για να τον εκπροσωπήσουν και να διαμορφώσουν την επόμενη σελίδα για τον τόπο μας, για το νησί μας.

Στέφανος Δράκος Άγιος ΙσίδωροςΣτην πορεία αυτή, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ήμουν τυχερός, διότι γνώρισα φίλους, έζησα από κοντά τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, μοιραστήκαμε μαζί τις εμπειρίες και τις ιδέες μας, και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε  ενωμένοι στο μονοπάτι που οδηγεί στο «χτίσιμο» του Οράματος των Ροδίων.

Οι εκλογές που αποτελούν το τυπικό κομμάτι της πορείας αυτής, άφησαν πάνω μου το «αποτύπωμα» μιας τεράστιας ευθύνης όλων εκείνων των ανθρώπων που με επέλεξαν και με στήριξαν με την ψήφο τους, αλλά και εκείνων που μοιράστηκαν μαζί μου τις σκέψεις τους, για το μέλλον του τόπου.

Οριοθετώντας μοναδικά την κατεύθυνσή μας, προς τα εμπρός, στοχεύουμε αποκλειστικά στο να συμβάλλουμε στην επαναφορά της Ρόδου, στο επίπεδο που της αξίζει.

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα, τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, αλλά και αυτούς που δεν το έπραξαν, και να υποσχεθώ σε όλους ανεξαιρέτως, ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, ώστε να υλοποιήσω την αποστολή που μου ανέθεσαν με την ψήφο τους.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζω εάν αποτελώ μέρος των εκλεγμένων συμβούλων όμως, η υπόσχεση μου παραμένει δέσμευση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Δράκος