«Καλούμε τα μέλη να μετάσχουν στη διευρυμένη ΝΟΔΕ»

Ρόδος, 12 Δεκεμβρίου 2017

Δρ. Στέφανος Δράκος – πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

«Καλούμε τα μέλη να μετάσχουν στη διευρυμένη ΝΟΔΕ»

«Η παρουσία των μελών στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Τους καλούμε να συμμετάσχουν και να καταθέσουν τις προτάσεις και τις θέσεις τους», σημείωσε ο Δρ. Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, μιλώντας στην εκπομπή «3 στο Αιγαίο», αναφορικά με την πραγματοποίηση την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17.30 διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΟΔΕ.

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου 2017, αναφέρθηκε στην επίσκεψη στη Ρόδο του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιου Κονταδάκη, χαρακτηρίζοντάς την ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη, ενώ επανέλαβε την πρόσκληση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, για συμμετοχή στη διευρυμένη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Mediterranean.

Με αφορμή ερώτηση των δημοσιογράφων Χαλκίτη και Ρεϊση, ο πολιτευτής της Ν.Δ., επανέλαβε πως «εργαζόμαστε προκειμένου ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός αυτοδύναμης κυβέρνησης».

Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να επισημάνει τη σπουδαιότητα πραγματοποίησης του επικείμενου 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ακουστούν οι ξεκάθαρες θέσεις και αρχές της Νέας Δημοκρατίας. Θέσεις και αρχές, που υιοθετήθηκαν συνυπολογίζοντας τα όσα χρήσιμα προέκυψαν σε συνεργασία με την κοινωνία στο πλαίσιο των προσυνεδρίων.

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos