Κοινωνικές δομές & ιδρύματα της Ρόδου, επισκέφθηκε ο Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Ρόδος, 21 Απριλίου 2017

ΘΕΜΑ: Κοινωνικές δομές & ιδρύματα της Ρόδου, επισκέφθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος

«Οι εργαζόμενοι, επιτελούν έργο ανυπολόγιστης αξίας»

Τις κοινωνικές δομές και ιδρύματα που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου, επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος. Ο ίδιος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στο σύνολο των παρευρισκομένων,  ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές και αποτελούν τροχοπέδη στη λειτουργία τους.

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε συγκεκριμένα τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες «Κέντρο Ελπίδα», το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Ρόδου «ΚΑΠΗ», το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου, το Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ρόδου, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας» και τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο Γηροκομείο».

Στο πλαίσιο των επισκέψεων και επαφών του, αναφέρθηκε στο βαθύτερο και ουσιαστικό μήνυμα των παθών και της Ανάστασης Του Ιησού Χριστού. Στα μηνύματα της συμπόρευσης, της συσταύρωσης και της συνανάστασης. Ευχήθηκε για εφαρμογή στην καθημερινότητά μας των διδαγμάτων Του Ιησού Χριστού, ενώ σημείωσε πως θα πρέπει να εργαζόμαστε ενωμένοι, ώστε να φωτίζει διαχρονικά τις πράξεις μας το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο.

Κατά τη διάρκεια των επαφών του, δέχθηκε τις ευχές των ανθρώπων που συνάντησε για καλό Πάσχα, ενώ άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση οι ανωτέρω δομές. Ο ίδιος, δεσμεύτηκε, για αγαστή και διαχρονική συνεργασία, κατά το δυνατό και εφικτό, με στόχο την εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων – ωφελουμένων.

Ολοκληρώνοντας τις συναντήσεις του, αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στις παραπάνω δομές, αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Οι εργαζόμενοι, επιτελούν έργο ανυπολόγιστης αξίας. Προσφέρουν σε συνανθρώπους μας που έχουν αντικειμενική ανάγκη φροντίδας και προσοχής, λειτουργώντας υπό αντίξοες συνθήκες και στερώντας χρόνο από την ίδια τους τη ζωή και τις οικογένειές τους».


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος