«Κύριε Τσίπρα επιτέλους, Σοβαρευτείτε και Φύγετε»

Δωδεκάνησα, 8 Ιανουαρίου 2018

Δρ. Στέφανος Δράκος – πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.:

«Κύριε Τσίπρα επιτέλους, Σοβαρευτείτε και Φύγετε»

«Κύριε Τσίπρα δυστυχώς για εσάς το πάθημα έγινε μάθημα στον Ελληνικό λαό. Δυστυχώς για εσάς τα πράγματα είναι απόλυτα σαφή, ξεκάθαρα. Είστε άρχοντας της ψευτιάς και της υποκρισίας.

Τολμήσατε να επισκεφθείτε στην Κάλυμνο της Δωδεκανήσου, χωρίς ίχνος ντροπής, μόλις πέντε (5) ημέρες μετά την εφαρμογή της κατάργησης του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. που εσείς ψηφίσατε (!)

Μόλις πέντε (5) ημέρες μετά ανακηρυχθήκατε επίτιμος δημότης Καλύμνου προφανώς για να σας … συγχαρούν (!) για την εξαιρετική επιτυχία σας, να θυσιάζετε ξανά και ξανά με ανεξάντλητη ευκολία τα Δωδεκάνησα, που αν είναι δυνατόν, σας επικροτούν κιόλας.

Μιλάτε για νησιώτες που φυλάγουν Θερμοπύλες. Μιλάτε για ανθρώπους που με πείσμα και αποφασιστικότητα δίδουν μάχη να κρατήσουν τον τόπο όρθιο. Μιλάτε για τις πολιτικές του παρελθόντος που οδήγησαν στη δημιουργία των σημερινών προβλημάτων. Είπατε πως καλές είναι οι εξαγγελίες, αλλά καλύτερα είναι να υλοποιούνται.

Μα κύριε Τσίπρα ακούτε τι λέτε;

Γνωρίζεστε σε ποιους απευθύνεστε;

Κύριε Τσίπρα για ποια συνολική πολιτική αντιμετώπιση της νησιωτικότητας μιλάτε; Εσείς θανατώσατε τα νησιά. Εσείς καταργήσατε τον μειωμένο Φ.Π.Α. στο ίδιο ακριβώς νησί που μιλάτε για μαχητές (!), στην Κάλυμνο.

Εσείς γεμίσατε την Κω μετανάστες και την εγκαταλείψατε. Εσείς δεν έχετε πληρώσει ακόμη τις αποζημιώσεις στους πληγέντες από το σεισμό στην Κω. Εσείς είστε που ξεχάσατε τη φουρτουνιασμένη Σύμη.

Κύριε Τσίπρα εσείς είστε ο ίδιος άνθρωπος που τον Ιανουάριο του 2015 λέγατε από τη Ρόδο «Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται. Η τρόικα φεύγει», «Γιατί με το ΣΥΡΙΖΑ, κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. Τελεία και παύλα». Και όμως, εσείς είστε αυτός που υπογράφεται το ένα μετά το άλλο τα μνημόνια. Εσείς είστε εκείνος που πλειστηριάζετε ακόμη και την πρώτη κατοικία.

Εσείς τολμάτε να μιλάτε για μεταφορικό ισοδύναμο, για επιδόματα; Εσείς που τα καταργείτε αύριο στη Βουλή με νέο πολυνομοσχέδιο;

Είπατε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εγώ σας λέω ότι ήρθε η ώρα να πάρετε δρόμο.

Κύριε Τσίπρα, ας σας θυμίσει κάποιος πως απευθύνεστε σε ανθρώπους όχι σε μαριονέτες. Ας σας θυμίσει κάποιος ότι μιλάτε σε όντα σκεπτόμενα, σε ανθρώπους οξυδερκείς, όχι σε πιόνια. Ας σας τονίσει κάποιος πως λαμβάνετε αποφάσεις που επηρεάζουν ανθρώπινες ζωές, δεν παίζεται στα ζάρια.

Κύριε Τσίπρα επιτέλους, Σοβαρευτείτε και Φύγετε».

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos