ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΦΑΤΝΕΣ: Σε Ιαλυσό και Σάλακο ο κ. Στέφανος Δράκος, για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

4Στην πλατεία της Ιαλυσού, εκεί όπου στήθηκε ζωντανή φάτνη, αλλά και στο ξεχωριστό χώρο της Νύμφης Σαλάκου, όπου γίνεται αναπαράσταση της γέννησης Του Χριστού, βρέθηκε ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

3

Παράνομη του εορτασμού της γέννησης Του Ιησού Χριστού, ο κ. Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε την πλατεία της Ιαλυσού, όπου μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής, δημιούργησαν μία ξεχωριστή ζωντανή φάτνη. Μία φάτνη, που μπορούν να επισκέπτονται μικροί και μεγάλοι μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου 2014.

FullSizeRender
Την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων, δηλαδή στις 26 Δεκεμβρίου 2014, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου επισκέφθηκε τη Νύμφη Σαλάκου, όπου και πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι αρτοκλασία παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου. Ο κ. Δράκος, κατά την παραμονή του στη Σάλακο, είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά και τη ζωντανή φάτνη που δημιούργησαν γι’ ακόμη μία χρονιά οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ». 2