«ΜΑΖΙ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΡΙΟ_»: Υποψήφιος Βουλευτής ο κ. Στέφανος Δράκος

«ΜΑΖΙ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΡΙΟ_» 

DRAKOS STEFANOSΜε μία σύντομη και λιτή δήλωση μερικών γραμμών ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, οριοθέτησε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί ως υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου, πριν, αλλά και μετά την 25η Ιανουαρίου 2015. Ο κ. Στέφανος Δράκος, αναφέρθηκε στο σύντομο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τη διεξαγωγή της κρίσιμης για τον τόπο εκλογικής αναμέτρησης, καθιστώντας σαφές ότι θα δράσει με αποκλειστικό γνώμονα το καλό των Δωδεκανησίων πολιτών.

«Σήμερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στις Εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, ως υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία. Από σήμερα τίθεμαι στην κρίση του Δωδεκανησιακού λαού και καλούμαι – σε ένα ιδιαίτερα σύντομο χρονικό διάστημα – να αποδείξω ότι αξίζω να τύχω της εμπιστοσύνης και της επιλογής του.

stefanos me samara

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου 2015, μπορεί να είναι αβέβαιο, αλλά ορίζεται ως βέβαιο και ξεκάθαρο προς όλους σας και προς τον καθένα ξεχωριστά, ότι θα αγωνιστώ αδιάκοπα, ακούραστα, ανεξάντλητα, για το καλό των νησιών της Δωδεκανήσου και των συμπολιτών μου. Μαζί, σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή, με πίστη, για κοινό αύριο.

ΜΑΖΙ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΥΡΙΟ_».

 

Στέφανος Δράκος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ