ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ: “Οδηγός των ανθρώπων το φωτεινό Άστρο της Βηθλεέμ”

Στην ανάγκη αναγέννησης της πίστεως και της ελπίδας, αναφέρεται με αφορμή τον εορτασμό της γέννησης Του Ιησού Χριστού, ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου κ. Στέφανος Δράκος, ευχόμενος σε όλους τους Δωδεκανήσιους Χρόνια Πολλά και Καλά.
stefanosdrakos_1
Το μήνυμα και οι ευχές του κ. Στέφανου Δράκου:
«Ιδανικά, όπως η πίστη, η αφοσίωση, η ελπίδα και η αγνότητα, τείνουν να εκλείψουν ή θεωρούνται ξεπερασμένα.

Ο εορτασμός της γέννησης του Χριστού κάθε χρόνο, στις 25 Δεκεμβρίου, έρχεται να μας θυμίσει τι σημαίνει αγάπη, καλοσύνη. Τι σημαίνει θυσία και προσφορά ανιδιοτελούς βοήθειας.

ΑΣΤΡΟ ΒΗΘΛΕΕΜ
Το φωτεινό Άστρο που οδήγησε τους μάγους στον Ιησού Χριστό, ας βοηθήσει όλους εμάς σήμερα, τους ανθρώπους, να βρούμε ξανά το δρόμο μας, τα χαμένα ιδανικά μας, τη σωτηρία μέσα μας. Ας μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο, για μας, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας. Ας γίνουμε εμείς επίγειοι Άγγελοι, μεταφέροντας την καλοσύνη, τη σημασία της προσφοράς, της αγάπης, της συντροφικότητας, της αλληλεγγύης.

Ο εορτασμός της γέννησης Του Χριστού, εύχομαι να χαρίσει σε όλους αγάπη, ευτυχία, ευημερία και ανεκτίμητα συναισθηματικά αγαθά. Να αναγεννήσει μέσα μας την ελπίδα, την πίστη και να μας κατευθύνει ξανά στο δρόμο της ειλικρίνειας, της αρετής και της υπομονής.

Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, Χρόνια Αληθινά».

Στέφανος Δράκος
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ