Οι πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες «Δημοκρατία» & «Espresso» γράφουν για τον Δρ. Στέφανο Ι. Δράκο

Οι πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες «Δημοκρατία» & «Espresso»

γράφουν για τον Δρ. Στέφανο Ι. Δράκο

Σε ειδικό ένθετο που κυκλοφορεί μαζί με τις πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδες «Δημοκρατία» & «Espresso» και είναι αφιερωμένο στο νησί της Ρόδου, φιλοξενείται ολοσέλιδο άρθρο που αφορά στη βιογραφία, τα επιτεύγματα και το έργο του πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Δρ. Στέφανου Ι. Δράκου, και έχει τίτλο: «Ο εν δυνάμει βουλευτής της Δωδεκανήσου που «μιλάει» με πράξεις!».

Στο άρθρο αναφέρεται – μεταξύ άλλων – πως ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, αριθμεί περισσότερα από τρία (3) έτη ενεργούς πολιτικής παρουσίας στα Δωδεκάνησα, επιτυγχάνοντας να πρωταγωνιστεί, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, όχι μόνο με την αδιάκοπη πολιτική του δράση, αλλά και με την επιτυχημένη επιστημονική του πορεία.

Γίνεται ειδική αναφορά στο βραβείο «Engineering & Technology Readers Award 2016», που του απονεμήθηκε από τον παγκοσμίως κορυφαίο ακαδημαϊκό εκδοτικό οίκο “Taylor & Francis”, ενώ σημειώνεται πως «Στις 4 Ιουλίου 2017, έπειτα από μία επίπονη διαδικασία κρίσης και αξιολόγησης, ανακοινώθηκε επισήμως η επιτυχής συμμετοχή του στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο συγκροτήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη».

Ακόμη, δεν παραλείπεται να αναφερθεί πως ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος «Από τις 6 Νοεμβρίου του 2017 συμμετέχει στον Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας».

Δείτε κάτωθι το σχετικό άρθρο:

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου