Ούτε έναν εργάτη δεν έχει η Πυλώνα! – Επιστολή του Στέφανου Δράκου στο Δήμαρχο Ρόδου

Ρόδος, 17 Φεβρουαρίου 2015

 Αξιότιμε Δήμαρχε,

                Αντιλαμβανόμενος ότι θέλετε να δράσετε για το καλό του τόπου και των κατοίκων του, διευκολύνοντας τη λειτουργία ιδίως απομακρυσμένων διαμερισμάτων της Ρόδου, θα παρακαλούσα, όπως άμεσα επιλύσετε ένα πρόβλημα που αφορά την Πυλώνα.

ΠΥΛΩΝΑ

                Στην Πυλώνα δυστυχώς, δεν υπηρετεί ούτε ένας εργάτης γενικών καθηκόντων, με αποτέλεσμα, να είναι αδύνατη η εξυπηρέτηση καθημερινών αναγκών. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, προς εκπλήρωση ενός πάγιου αιτήματος, να τοποθετήσετε στην περιοχή έναν εργάτη γενικών καθηκόντων ή διαφορετικά να μεριμνήσετε για την εξυπηρέτηση της Πυλώνας, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, από γειτονικές δημοτικές ή τοπικές κοινότητες, με έναν εργάτη γενικών καθηκόντων. Άλλωστε, όπως ήδη θα γνωρίζετε, πριν τη συνένωση των δήμων, στην περιοχή απασχολείτο εργάτης γενικών καθηκόντων, που ανήκε τότε διοικητικά στον πρώην δήμο Λινδίων.

                Ελπίζω να μεριμνήσετε άμεσα, για την τακτοποίηση του αιτήματος, που θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των κατοίκων, χωρίς να δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στον οποιοδήποτε.

                Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αναμένω την άμεση απάντησή σας.

 

Με εκτίμηση,

Στέφανος Δράκος

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος,

Τηλ. Επικοινωνίας: 2241776579 / 6986567087

stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος