Ο Δρ. Στέφανος Δράκος καταχειροκροτούμενος στην Κω

Δωδεκάνησα, 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ:

“Εμείς υπηρετούμε το όραμα

του προοδευτικού & οραματιστή Κυριάκου Μητσοτάκη”

Στην Κω βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, ώστε να μετάσχει σε σύσκεψη με φορείς στο Επιμελητήριο Κω και να απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.ΤΟ. Κω στο Kos Hotel Junior.

Ο πολιτευτής της Ν.Δ., αφού χαιρέτισε, γι’ ακόμη μία φορά, την παρουσία του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, συνεχάρη τον πρόεδρο Κώστα Χόνδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κω, για τη διοργάνωση.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ως επίτιμος προσκεκλημένος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κω, κατά την ομιλία του σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει τη θεσμική της κατρακύλα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γαντζωθεί την εξουσία. Πανικόβλητη από τις αποτυχίες της, προσπαθεί να κρατηθεί στην καρέκλα της εξουσίας καταστρατηγώντας βασικούς δημοκρατικούς θεσμούς. Αποδεικνύεται, πλέον, ότι ο κ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος, όχι μόνο για την οικονομία και τα εθνικά θέματα, αλλά και την ίδια τη δημοκρατική νομιμότητα και την ανεξαρτησία των θεσμών. Το μόνο σκάνδαλο που αποδεικνύεται μέχρι στιγμής είναι οι παρακρατικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης».

Στον χαιρετισμό του ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος, καταχειροκροτούμενος, δήλωσε πως «όλοι εμείς υπηρετούμε το όραμα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του λαϊκού ηγέτη Κώστα Καραμανλή, του έντιμου πολιτικού Αντώνη Σαμαρά, του αγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του προοδευτικού και οραματιστή Κυριάκου Μητσοτάκη», ενώ αναφέρθηκε και στα ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Κω και παραμένουν ανεπίλυτα.

Ακολουθεί αυτούσιος ο χαιρετισμός του πολιτευτή:

«Νεοδημοκράτισσες & Νεοδημοκράτες,

Εμείς είμαστε η παράταξη της αλήθειας. Αυτή του ψεύδους.

Εδώ, στην Κω, δεν είπαν τίποτα ουσιώδες για το μεταναστευτικό και δεν έκαναν τίποτα απολύτως για τις σεισμικές συνέπειες. Αντιθέτως, στοχοποίησαν την Κω. Τροποποίησαν τις μεταναστευτικές ροές και δημιούργησαν μία βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Σαν να μην έφθανε αυτό ακόμη και σήμερα περιμένουν οι κάτοικοι τις αποζημιώσεις από το σεισμό.

Ας μη ξεχνάμε όμως και τις δεσμεύσεις τους, για αύξηση των μισθών και των συντάξεων που έγιναν περικοπές και ψαλιδισμένα επιδόματα.

Ας μη ξεχνάμε τις περιβόητες εκατόν είκοσι (120) δόσεις που έγιναν θηλιά στο λαιμό των οφειλετών.

Ας μη ξεχνάμε τη νέα απόφασή τους, βάσει της οποίας σέρνουν στους ιατρικούς διαδρόμους δεκάδες Άτομα με ειδικές Ανάγκες, για να αναπροσαρμόσουν τα ποσοστά αναπηρίας τους και να μειώσουν τις αποδοχές τους. ΑμεΑ που έχουν κριθεί ακόμη και εφόρου ζωής.

Αυτό είναι το κοινωνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί είναι εκείνοι. Είναι η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, όπως ορθά ανέφερε ο Γραμματέας μας Λευτέρης Αυγενάκης σε άρθρο του με τίτλο «Από το “ηθικό πλεονέκτημα” στον πολιτικό χαφιεδισμό και τις δολοφονίες προσωπικοτήτων».

Και αυτοί είμαστε εμείς. Εμείς που υπηρετούμε το όραμα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του λαϊκού ηγέτη Κώστα Καραμανλή, του έντιμου πολιτικού Αντώνη Σαμαρά, του αγωνιστή Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του προοδευτικού και οραματιστή Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σας ευχαριστώ».

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos