Ο Δρ Στέφανος Δράκος μιλά στην τηλεόραση Αιγαίο και την Εύη Κουκιαϊνη

 

#sdrakos #kalymnos #dodekanisa

Ο Δρ Στέφανος Δράκος, ευχαρίστησε θερμά, τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Κάθε μέρα μία άλλη μέρα» Εύη Κουκιαϊνη και την τηλεόραση «Αιγαίο», για τη δυνατότητα που του έδωσαν, να στείλει ηχηρό, αδιαμφισβήτητο και ακλόνητο μήνυμα, πως “απέναντι στις δυσκολίες, τις αναίτιες επιθέσεις, τις «τρικλοποδιές», απαντάμε με πράξεις, με πράξεις για τα Δωδεκάνησα, για να δουλέψουμε μαζί, ώστε να δούμε τα νησιά και τους νησιώτες μας, να προοδεύουν”.

“Δουλεύουμε με πράξεις, για το καλό του τόπου μας, ενάντια στην παράλογη πολιτική που ασκεί η παρούσα κυβέρνηση σε ζητήματα, όπως το προσφυγικό, την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. και την ακτοπλοϊκή και αεροπορική απομόνωση των ακριτών”.

“Δίνουμε μαζί κοινό αγώνα, για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ώστε η παράταξή μας, να οδηγήσει την Ελλάδα μακριά από το σημερινό τέλμα.

Λέμε συγχαρητήρια στους δημιουργικούς Δωδεκανήσιους, στους διακριθέντες Καλύμνιους, στους ανθρώπους της Καλύμνου που διαπρέπουν και στο εξωτερικό.

Λέμε ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μας τιμήσατε και μας «αγκαλιάσατε» για τη βράβευσή μας.

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε μαζί, μαζί με πίστη”.

*Η τηλεφωνική συνέντευξη, παραχωρήθηκε από τον Δρ Στέφανο Δράκο, στις 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12.37 στην εκπομπή “Κάθε μέρα, μία άλλη μέρα“.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ, από το 00.48 χρόνο του βίντεο. 

ΚΟΥΚΙΑΙΝΗ ΔΡΑΚΟΣ ΑΙΓΑΙΟ