Ο Δρ. Στέφανος Δράκος στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Δωδεκάνησα, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ.,

μιλά στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»

 «Ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, εργάζεται για να γίνει πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», ανέφερε στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος.

Ο ίδιος, άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως «οι Δωδεκανήσιοι έχουν κρίση και έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους. Η αλήθεια είναι ορατή και ξεκάθαρη. Δεν έχει ανάγκη από υποβολείς».

Συνεχίζοντας διερωτήθηκε «τι έχει να πει ο άνθρωπος που κατήργησε τους μειωμένους συντελεστών Φ.Π.Α. στους νησιώτες», ενώ πρόσθεσε πως για το μόνο ευτυχές που θα μπορούσε να δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η αποχώρησή του από την ηγεσία της χώρας και η προκήρυξη εκλογών.

Ο πολιτευτής της Ν.Δ., τόνισε πως εργάζεται για την ενωμένη Ν.Δ., ξεκαθαρίζοντας πως κανένα εμπόδιο, όσο μεγάλο και εάν είναι, δεν θα τον αποτρέψει να αγωνιστεί για την επιτυχή προάσπιση των συμφερόντων της Δωδεκανήσου.

Ιδιαίτερα μνεία έκανε στους αγωνιστές της Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στους ήρωες νησιώτες – όπως τους χαρακτήρισε – που κρατούν «ζωντανά» τα νησιά.

Καταλήγοντας ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο η πολιτική είναι λειτούργημα, πως το δικό του προσωπικό τηλέφωνο δεν έχει φίλτρο ωραρίου, αρεστών ή ημετέρων, καθώς και ότι για να αποκαλείται κάποιος Ν.Δ., πρέπει να αγαπά το σύνολο των μελών αυτής της οικογένειας, ακόμη και εάν συνολικά μπορεί να μην αγαπιέται…

Διαβάστε αυτούσια τη συνέντευξη του Δρ. Στέφανου Δράκου, πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ., στο κάτωθι link:

http://www.dimokratiki.gr/17-09-2017/dr-stefanos-drakos-diko-mou-prosopiko-tilefono-den-echi-filtro-orariou-areston-imeteron/


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos