Ο Δρ Στέφανος Δράκος, συγχαίρει τους αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου

Δωδεκάνησα, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Θέμα: Ανοιχτή επιστολή σε προπονητή & αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Καλύμνου από τον Δρ Στέφανο Δράκο


Αξιέπαινοι προπονητά και αθλητές/τριες,

            Διαβάζοντας την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Νησιώτικη Διαδρομή» (www.kalymnos-news.gr), διαπίστωσα την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλλει, τόσο ο προπονητής και αθλητής Μιχάλης Γλυνάτσης, όσο και οι κολυμβήτριες και κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου. Μία προσπάθεια, που είναι άξια συγχαρητηρίων και μας γεμίζει με περηφάνια και συγκίνηση.

          Ένα πρωτάθλημα, δεκαπέντε (15) αθλητές/τριες από την Κάλυμνο, τριάντα έξι (36) μετάλλια. Μία αποστολή από την Κάλυμνο, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου, που αναμφίβολα γεμίζει με περηφάνια τους Καλύμνιους και τις Καλυμνιές απανταχού της γης.

          Πρώτιστα, ως καταγόμενος από την Κάλυμνο και μετέπειτα ως ενασχολούμενος με τα κοινά, θέλω να σας συγχαρώ για την αξιέπαινη προσπάθειά σας, για την αγάπη και την πίστη που επιδεικνύεται στην υπηρέτηση του αθλήματός που επιλέξατε – ειδικά σε αυτή τη δύσκολη και αντίξοη περίοδο που διανύει η χώρα και κατ’ επέκταση όλοι εμείς, οι Έλληνες πολίτες – .

Οφείλω να σας γνωστοποιήσω, πως είμαι στη διάθεσή σας, εάν και εφόσον μπορώ να φανώ χρήσιμος με οιοδήποτε τρόπο και κατά το δυνατό.

          Ολόψυχα συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχές για επίτευξη του συνόλου των στόχων και των προσπαθειών σας.

Με εκτίμηση,

Δρ Στέφανος Δράκος

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος