Ο ηρωισμός των Δωδεκανησίων αποτελεί την εγγύηση της ανεξαρτησίας τους

Δωδεκάνησα, 7 Μαρτίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 11

Δρ. Στέφανος Δράκος:

Ο ηρωισμός των απανταχού Δωδεκανησίων αποτελεί

την εγγύηση της ανεξαρτησίας τους

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, με αφορμή την παρουσία του στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στη Ρόδο, παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Σήμερα, ο εορτασμός της επετείου ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα (7 Μαρτίου 1948), προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία με την παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εδώ, στο νησί της Ρόδου.

Ο πρόεδρός μας αποδεικνύει περίτρανα τη σημασία που έχουν για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα, αποστέλλοντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα σε όλους όσοι πιθανώς επιβουλεύονται την ανεξαρτησία τους.

Τα Δωδεκάνησα, αποτέλεσαν, αποτελούν και θα αποτελούν, αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Ο ηρωισμός των απανταχού Δωδεκανησίων αποτελεί την εγγύηση αυτού. Την εγγύηση της αήττητης δύναμής τους, της αδιαμφισβήτητης ιστορίας τους και της ακλόνητης ανεξαρτησίας τους.

Κανενός είδους σκλαβιά ΔΕΝ χωρά στο κουστούμι των ελεύθερων Δωδεκανήσων».

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου