Ο κ. Στέφανος Δράκος στον Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ.: Στην πλατεία του παιδικού μας καταφυγίου!

3 Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, συμμετείχε ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα των εννοιών που περικλείονται στις λέξεις «γειτονιά» και «πλατεία». Οι εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ. στο χωριό της αγάπης, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

4

«Ο Άγιος Νικόλας και ο Σύλλογός σας, αποτελεί σήμερα ίσως την τελευταία γωνιά των παιδικών μας αναμνήσεων και των προσδοκιών μας, για τις γειτονιές που θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας», εξήγησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, σημειώνοντας ότι, «οι έννοιες αυτές (της γειτονιάς, της παιδικότητας, της ειλικρίνειας), τα τελευταία χρόνια εκλείπουν».

2

 Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του κ. Στέφανου Δράκου:

«Ο Άγιος Νικόλας και ο Σύλλογός σας, αποτελεί σήμερα ίσως την τελευταία γωνιά των παιδικών μας αναμνήσεων και των προσδοκιών μας, για τις γειτονιές που θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Οι έννοιες αυτές τα τελευταία χρόνια εκλείπουν.

Αυτό σας το λέω, διότι και εγώ μεγάλωσα σε μια γειτονιά που βρίσκεται λίγο παραπάνω από εδώ, στην Μητρόπολη. Μεγαλώσαμε δίνοντας ραντεβού στην πλατεία. Σε μια τέτοια πλατεία βρισκόμαστε και σήμερα, καταφύγιο των παιδικών μας παιχνιδιών.

6

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης και χαράς. Εσείς με τις πράξεις σας μοιράζεται περίσσευμα αγάπης για να δώσετε χαρά στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Να είστε πάντα καλά. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!».

1