«Ο πρόεδρός μας στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης και διεύρυνσης»

Δωδεκάνησα, 13 Ιουλίου 2017

Δρ. Στέφανος Δράκος – πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

«Ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης,

στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης και διεύρυνσης»

«Όταν εγώ ανοίγω τις πόρτες του κόμματος κανείς δεν μπορεί να τις κλείσει», διεμήνυσε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης, διεύρυνσης και ισχυροποίησης της παράταξης μας. Ένα μήνυμα που όλοι εμείς, οι άνθρωποι της ιστορικής Νέας Δημοκρατίας, οφείλουμε να διαδώσουμε, αλλά κυρίως να στηρίξουμε και να επικροτήσουμε.

«Διχαστικά μηνύματα, περιφρόνηση των πολιτών για παλιότερες επιλογές τους, λογικές ρεβανσισμού και παρωχημένη αλαζονεία δεν χωράνε στη Νέα Δημοκρατία», συμπλήρωσε ο πρόεδρός μας, δείχνοντας το δρόμο που ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία, το δρόμο της ενότητας.

Ζητούμενο της παράταξής μας, είναι να υπηρετεί την ενωμένη Ελλάδα, τους ενωμένους Έλληνες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατηθεί στην εξουσία. Οι προθέσεις τους ήταν ξεκάθαρες. Ήθελαν παράλληλο νόμισμα ή έξοδο από την Ευρωζώνη. Υποσχέθηκαν τέλος στη λιτότητα, σκίσιμο των μνημονίων. Υπέγραψαν δυο μνημόνια, δεσμεύοντας τη χώρα για μισό αιώνα (!)

Η Νέα Δημοκρατία, όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει το δικαίωμα να απογοητεύσει κανέναν. Ούτε τους παραδοσιακούς μας υποστηρικτές, ούτε όσους αρχίζουν σήμερα να προσβλέπουν σε εμάς. Όλοι μπορούν να προχωρήσουν μαζί μας, να έρθουν δίπλα μας. Ενωμένοι να εργαστούμε για να αλλάξουμε μαζί την Ελλάδα.

Και κάτι ακόμη, ο τερματισμός της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος δεν φέρνει ελάφρυνση στους Έλληνες, διότι η Κυβέρνηση ψήφισε το τέταρτο μνημόνιο.

Ανακούφιση, ελπίδα και προοπτική στους Έλληνες φέρνει η αλλαγή του μείγματος πολιτικής που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μείωση φόρων και δαπανών, επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και των αποκρατικοποιήσεων, ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία.