Ο Στέφανος Δράκος, μιλάει στο tv KOSMOS, για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα, τον Αντώνη Σαμαρά και την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Στην τηλεοπτική εκπομπή του tv KOSMOS και στην κ. Μαρία Βάλλα, φιλοξενήθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, αναφερόμενος στο ζήτημα που υπάρχει στην Πυλώνα με την έλλειψη εργάτη γενικών καθηκόντων, αλλά και στις γενικότερες εθνικές εξελίξεις. Ο κ. Στέφανος Δράκος, εξήγησε ότι, όλοι οι Έλληνες πολίτες, ελπίζουν στην επίτευξη συμφωνίας, για το καλό της χώρας, ενώ υπεραμύνθηκε του έργου της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, από το 2012 μέχρι και σήμερα.

NIC_5579

Ο Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, χαρακτήρισε εύστοχη την επιλογή του κ. Προκόπη Παυλόπουλου, για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ αναφέρθηκε στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα, επισημαίνοντας ότι ουδείς Έλληνας επιθυμεί να αποτύχει η διαπραγμάτευση. Αναφερόμενος στον τέως πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, επισήμανε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τη χώρα, προσθέτοντας ότι, από το 2012 μέχρι και σήμερα επιτέλεσε ένα τεράστιο έργο, συνδράμοντας σε μεγάλο βαθμό στη σωτηρία της πατρίδας, έχοντας ως αρωγούς τους Έλληνες πολίτες, που κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει τις αιματηρές θυσίες τους.

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου Στέφανος Δράκος, σχολίασε ότι, ίσως επικοινωνιακά δεν έγιναν κατανοητά τα επιτεύγματα της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, ενώ πρόσθεσε ότι, κάτι αντίστοιχο έγινε και το 2009, με την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή. Τότε ο Ελληνικός λαός πίστεψε τις δηλώσεις Παπανδρέου με τα «λεφτά υπάρχουν», εάν και η ιστορία δικαίωσε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είπε, απέναντι στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, έταζε τον παράδεισο… Όλοι θέλουμε να υπάρχουν λεφτά, αλλά υπάρχουν;, διερωτήθηκε, σημειώνοντας ότι, ορισμένοι κατηγορούσαν τη Νέα Δημοκρατία για τη γενιά των 700 ευρώ και σήμερα η επιστροφή σε αυτές τις αποδοχές αποτελούν δεσμεύσεις προεκλογικής εκστρατείας.

VIP_9703

Καταλήγοντας ο κ. Στέφανος Δράκος, ξεκαθάρισε ότι, δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία, ενώ επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδόθηκε σε διαγωνισμό προσδοκίας με το σκίσιμο του μνημονίου, που σήμερα ποσοτικοποιείται και περιοριζέται.

Ακολουθεί το link της τηλεοπτικής εκπομπής:

https://www.youtube.com/watch?v=LJEDSkkChJo