Ο Στέφανος Δράκος στον TOP FM: «Οι πολίτες να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους»

«Αποφασίσαμε να γίνουμε συμμέτοχοι στη διαμόρφωση πολιτικών για την ανάπτυξη του τόπου μας», ανέφερε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM και στη δημοσιογράφο Ελευθερία Πελλού, ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη.

stefanos drakos top fm

Αναφερόμενος στην αμφισβήτηση των πολιτικών και την έλλειψη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους, εξήγησε ότι, από κριτές θα πρέπει να γίνουμε συνδιαμορφωτές των εξελίξεων.

Ο κ. Στέφανος Δράκος εξήγησε πως πρόκειται για ιδιαίτερα κρίσιμες εκλογές, που θα δοκιμάσουν την ίδια την κοινωνία.

«Οι αξιώσεις που έχουν δημιουργηθεί είναι μεγάλες, το ίδιο και οι προσδοκίες», είπε, συμπληρώνοντας ότι «το γεγονός ότι κάποιος είναι νέος ηλικιακά δεν αποτελεί στοιχείο εγγύησης για την επόμενη μέρα. Θα πρέπει να αποδείξουμε με τη δουλειά μας, τι αξίζουμε».

Τοποθετούμενος σχετικά με την «απομόνωση» που βιώνουν οι κάτοικοι σε απομακρυσμένα χωριά της Ρόδου, εξήγησε ότι όντως έχει παραμεληθεί η περιφέρεια της Ρόδου και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και καταλυτικά. Θα πρέπει είπε, πρώτα να αντιμετωπίσουμε τα αυτονόητα, όπως είναι η καθαριότητα, ο δημοτικός φωτισμός κτλ και μετά να θέσουμε σε εφαρμογή το πλάνο που έχει ήδη καταρτιστεί για την ανάπτυξη της Ρόδου.

«Οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν», κατέληξε ο κ. Στέφανος Δράκος.