Ο χαιρετισμός του Δρ Στέφανου Δράκου, στην εκδήλωση της ΝΔ, για τον καρκίνο του μαστού

Ρόδος, 12 Νοεμβρίου 2016

Χαιρετισμός Δρ Στέφανου Δράκου, στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ, με θέμα τον καρκίνο του μαστού


Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και κυρία αντιπρόεδρε,

Εκλεκτά μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. και ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου,

Αγαπητά στελέχη, φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

Δυστυχώς, ανειλημμένη υποχρέωσή μου, δεν μου επέτρεψε να βρίσκομαι σήμερα κοντά σας, εάν και το πράττω νοερά.  Μέσα από το σύντομο αυτό χαιρετισμό μου, θα ήθελα και ως πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ, να συγχαρώ το σημερινό πρόεδρο, την αντιπρόεδρο, καθώς και το σύνολο των μελών που απαρτίζουν τη Δημοτική Τοπική Επιτροπή Ρόδου της ΝΔ, για την εξαίρετη και αξιέπαινη προσπάθειά τους, να συνδράμουν στην ενημέρωση των πολιτών, αναφορικά με τον καρκίνο του μαστού. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, στην ομιλήτρια, γυναικολόγο, μαιευτήρα, χειρουργό, μαστολόγο, η οποία πάντοτε είναι πρόθεση να συνδράμει αφιλοκερδώς στην ενημέρωση των πολιτών, αποδεικνύοντας το σπουδαίο και κοινωνικό πρόσωπό της ως ιατρού και ανθρώπου.

Ο καρκίνος του μαστού, όπως ήδη οι περισσότεροι εάν όχι όλοι εξ’ ημών, θα γνωρίζουμε, αποτελεί τη συχνότερη μορφή καρκίνου που εμφανίζεται σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες. Παγκοσμίως, υπολογίζεται πως μία στις οκτώ γυναίκες, θα εκδηλώσει καρκίνο του μαστού σε κάποιο χρονικό διάστημα τη ζωής της και με δεδομένο ότι ο καρκίνος, αποτελεί μία από τις βασικότερες αιτίες θανάτου, το δεύτερο μετά τις καρδιαγγειακές νόσους. Όμως, είναι επίσης γνωστό, πως η πρόληψη σώζει και γι’ αυτό υπάρχει ακόμη ένας λόγος, που η σημερινή εκδήλωση αποκτά σπουδαιότερη σημασία. Πρόληψη λοιπόν, ορθή ενημέρωση και ουσιώδης δράση.

Επειδή, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κουράσω, ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να χαιρετίσω την εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ, με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: πρόληψη, διάγνωση, πρόγνωση και θεραπεία», πρώτιστα ως πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, ως πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ρόδου, ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά και ως άνθρωπος.

Σας ευχαριστώ θερμά και δηλώνω πάντοτε στη διάθεση του κόμματος, των οργανώσεών του και των ανθρώπων του.

Με εκτίμηση,

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email:stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα:http://sdrakos.netFB:Στέφανος Δράκος