ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ: “Εύχομαι στους 1.716 μαθητές της Δωδεκανήσου καλή επιτυχία”

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017

 

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος για τις πανελλήνιες εξετάσεις:

«Εύχομαι ολόψυχα στους 1.716 μαθητές της Δωδεκανήσου,

καλή επιτυχία με θετικά και ελπιδοφόρα αποτελέσματα»

«Κάθε μάχη, δυσκολότερη ή ευκολότερη, με επιτυχή ή ανεπιτυχή έκβαση, μας διδάσκει περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε».

Τα παραπάνω επισήμανε ο Δρ. Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ., παρακολουθώντας τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, πρώτιστα ως πατέρας, ευχήθηκε από καρδιάς την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων για κάθε μαθητή και μαθήτρια της Δωδεκανήσου. Σημείωσε πως η προσπάθεια των εξεταζόμενων, των γονέων και των εκπαιδευτικών, είναι αξιοσέβαστη, τόσο για τους ίδιους, όσο και για την κοινωνία.

«Οι προσπάθειές σας, οι κόποι σας, τα όνειρά σας, ας γίνουν πυξίδα της ζωής σας. Η πυξίδα που θα σας οδηγήσει σε μία επιτυχημένη διαδρομή και θα συνδράμει στο να διαμορφώσουμε μαζί, το δικό σας λαμπρότερο μέλλον.

Εύχομαι ολόψυχα στους 1.716 μαθητές των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ της Δωδεκανήσου, που εξετάζονται κατά περίπτωση γραπτά και προφορικά, καλή επιτυχία με θετικά και ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Επισημαίνω πως ακόμη και σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα ή μία κακή στιγμή, δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, ούτε και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Κάθε μάχη, κερδισμένη ή χαμένη, μας διδάσκει πολλά και μας καθιστά δυνατότερους.

Άλλωστε στη ζωή, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, πάντοτε σημαντικό».

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, προχώρησε στην παραπάνω δήλωση, αφού παρέστη στις 21.00 της 31ης Μαΐου 2017, στον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Ορφανοτροφείου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου.

Ο ίδιος σημείωσε πως μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, πράττουν το καλύτερο δυνατό και τους αξίζουν συγχαρητήρια ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Απηύθυνε δε παράκληση προς τους μαθητές, να καταθέσουν – σε δεύτερη φάση – προσεκτικά και με σύνεση και το μηχανογραφικό τους δελτίo.


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος