ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΙΑΛΥΣΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ: “ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ”

NIC_4486Με συγκινητική αγάπη περιέβαλλαν τον υποψήφιο Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Στέφανο Δράκο, οι καταστηματάρχες και κάτοικοι στην Ιαλυσό και την Κρεμαστή, όπου και βρέθηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, από νωρίς το απόγευμα. Ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ, έτυχε ιδιαίτερης ένθερμης υποδοχής από τους κατοίκους της Κρεμαστής, οι οποίοι τον γνώριζαν ήδη από τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές, οπότε και εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στην Εκλογική Περιφέρεια Ρόδου.

NIC_4540

Ο κ. Στέφανος Δράκος, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και με εμπόρους στην Κρεμαστή, όπου και αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν, δηλώνοντας αρωγός σε κάθε προσπάθεια αντιμετώπισής τους. Σε αυτό το πλαίσιο, συναντήθηκε και με κατοίκους της Κρεμαστής, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη, δηλώνοντας ότι βρίσκονται στο πλευρό του. Άλλωστε – όπως οι ίδιοι του επισήμαναν – αποτελεί φωτεινή εξαίρεση των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, όσον αφορά στα Δωδεκάνησα.

NIC_4503

Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε και την Ιαλυσό, όπου συναντήθηκε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής, ενώ ενημερώθηκε για την καθυστέρηση καταβολής των αποζημιώσεων προς τους πλημμυροπαθείς. Θέμα για το οποίο όντος υπάρχει καθυστέρηση, η οποία, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Περδίκη, με τον οποίο επικοινώνησε, οφείλεται σε αλλαγή της μέχρι πρότινος διαδικασίας. Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου. Ακολούθως θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ρόδου για την κατανομή των πιστώσεων, θα υπογραφούν τα εντάλματα από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και θα αποδοθούν στους δικαιούχους τις πρώτες ημέρες του μηνός Φεβρουαρίου 2015.

NIC_4560 NIC_4540 NIC_4503 NIC_4486 NIC_4473 NIC_4388 NIC_4372 NIC_4335