«Πολιτική συζήτηση με όρους βεστιαρίου…»

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΟΝ «ΠΑΛΜΟ»

«Πολιτική συζήτηση με όρους βεστιαρίου…»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΛΜΟΣ» στους 99.5 & 105.6 και στη δημοσιογράφο Ελευθερία Πελλού, φιλοξενήθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, μιλώντας με αντικειμενικά στοιχεία για την τρέχουσα πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και για την προσωπική του πολιτική πορεία.

Αναφερόμενος στην παρατεταμένη περίοδο κρίσης που βιώνει η χώρα προχώρησε σε ειδική μνεία στους φοιτητές, το μέλλον της Ελλάδας, τονίζοντας πως «δύο γενιές φοιτητών έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και αναρωτιούνται για το μέλλον τους, ενώ η χώρα μας ακόμη προσπαθεί να ορθοποδήσει».

Σχολιάζοντας τη διακυβέρνηση της χώρας από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε πως έχει καταδικάσει τη χώρα σε σκληρή λιτότητα ενώ πανηγυρίζει γι’ αυτό. Τόνισε πως μιλά πολιτικά με όρους βεστιαρίου με τον ίδιο και τη γραβάτα του να πρωταγωνιστούν στην παράσταση ενός αποτυχημένου θιάσου, επιδιώκοντας να παραπλανήσουν τον Ελληνικό λαό.

Επιπροσθέτως ανέφερε πως ο πρωθυπουργός των βαπτίσεων, άλλαξε ονομασία στο μνημόνιο, προκειμένου να εφαρμόσει από το 2019 νέα σκληρότερα μέτρα με ενισχυμένη εποπτεία για τη χώρα μας – ανά τρεις μήνες – αλλά με διαφορετικό τίτλο… (!)

«Παραπλανά τον Ελληνικό λαό εξασφαλίζοντας τα προσωπικά του συμφέροντα και της παράταξής του, ενώ έχει καταφέρει να δεσμεύσει και τις επόμενες γενιές. Αυτό πέτυχε για τη χώρα. Έχει χτυπήσει και θα χτυπήσει ακόμη περισσότερο τη μέση Ελληνική οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Δράκος.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία και στις διαφορές της από την κυβερνώσα παράταξη, τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος και αυριανός πρωθυπουργός, έχει ολοκληρωμένο, αλλά κυρίως ρεαλιστικό πρόγραμμα για οριστική έξοδο από την κρίση, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα στοιχεία. Ως παράδειγμα ανέφερε και την επένδυση του γκολφ, που εάν δεν είχε διακοπεί η ομαλότητα στη διακυβέρνηση της χώρας, από την απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τώρα η επένδυση θα είχε προχωρήσει και θα είχαν προσφερθεί εκατοντάδες θέσεις εργασίας στη Ρόδο.

Ερωτηθείς σχετικά για την επικείμενη υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές, όποτε και εάν αυτές γίνουν, ξεκαθάρισε πως αυτό θα το κρίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας πως τον Ιανουάριο του 2015 με απόφαση του τότε προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, συμμετείχε στις εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής και έκτοτε πολιτεύεται υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες της παράταξής του και με μοναδικό σκοπό την υπηρέτηση των συμφερόντων της Δωδεκανήσου.

«Η πορεία μου είναι συνεχής. Το πολιτικό μου γραφείο είναι ανοιχτό και θα συνεχίσω να πολιτεύομαι για όσο μου δείχνει εμπιστοσύνη ο πρόεδρος της παράταξής μας. Το βασικό μας μέλημα είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας. Η πόρτα μας είναι πάντοτε ανοιχτή και το προσωπικό μου τηλέφωνο 24ωρες το 24ωρο διαθέσιμο», κατέληξε.

Δείτε & ακούστε τη συνέντευξη του κου Δράκου στο κάτωθι link:

https://www.facebook.com/palmosmedia/videos/1847295412239136/

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου