«Πρέπει όλοι στη Ν.Δ. να υπηρετούμε την ενότητα»

Δωδεκάνησα, 11 Ιουλίου 2017

 

ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ – ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ.

«Πρέπει όλοι στη Ν.Δ. να υπηρετούμε την ενότητα»

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ,

ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ»

 

«Η παράταξή μας, έχει επιδείξει πως λειτουργεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, γι’ αυτό πρέπει όλοι να υπηρετούμε την ενότητα.

Οι άνθρωποι της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα, οι αγωνιστές της παράταξης, από τη Ρόδο μέχρι την Κάσο, το Καστελόριζο, τους Αρκιούς, την Κάρπαθο, την Κάλυμνο, την Κω, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, διότι ο Ελληνικός λαός μας έχει ανάγκη», σημείωσε ο Δρ. Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ., μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Δια ταύτα» της τηλεόρασης «ΚΟΣΜΟΣ» με την Νεκταρία Μπίλλη και τον Ηλία Καραβόλια.

Ο κος Δράκος, έστειλε μήνυμα ακλόνητης ενότητας, σημειώνοντας πως η Ελλάδα και οι Έλληνες, έχουν υποστεί επτά (7) χρόνια θυσιών με την παρούσα κυβέρνηση να δεσμεύει και το μέλλον, για τα επόμενα τουλάχιστον είκοσι (20) με τριάντα (30) χρόνια.

«Αυτή είναι η επιτυχία του κου Τσίπρα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Δια ταύτα» της τηλεόρασης «ΚΟΣΜΟΣ» με την Νεκταρία Μπίλλη και τον Ηλία Καραβόλια, αναφέρθηκα στην ανάγκη όλοι στη Ν.Δ. να υπηρετούμε την ενότητα. Τόνισα πως ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει συγκροτήσει και παρουσιάσει συγκεκριμένο και ρεαλιστικό οικονομικό πρόγραμμα, που θα δώσει ανάσα στην αγορά, ενώ σημείωσα πως το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελείται στον τόπο μας, είναι η φυγή των επιστημόνων στο εξωτερικό, των παιδιών μας. #sdrakos #unity #nd Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση.

Stefanos Drakos 发布于 2017年7月11日

Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στον πρόεδρο της μεγάλης παράταξης Κυριάκο Μητσοτάκη και στο οικονομικό πρόγραμμα που εκείνος παρουσίασε.

«Ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, περιγράφει ακριβώς τις μειώσεις που θα εφαρμοστούν και θα οδηγήσουν σε ανάσα της αγοράς. Η Ν.Δ., έχει συγκεκριμένο και γνωστοποιημένο οικονομικό πρόγραμμα.

Η πρώτη φορά αριστερά, πλειστηριάζει σπίτια, βάζει χέρι στα αποθεματικά της αυτοδιοίκησης, φορολογεί στραγγαλιστικά. Διώχνει τις επενδύσεις. Επενδύσεις όμως, σημαίνουν θέσεις εργασίας, ανάπτυξη διαφορετικών κλάδων της οικονομίας, σημαίνουν πρόοδος».

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα, που ταλανίζει τα νησιά της Δωδεκανήσου. Πρόκειται για τα «φωτισμένα μυαλά», τους Έλληνες επιστήμονες, που αναζητούν την τύχη τους μακριά από την πατρίδα τους.

«Ο μεγάλος πλούτος της Ελλάδας, ο μεγαλύτερος, είναι η τεχνογνωσία και η επιστημοσύνη και δυστυχώς χάνεται από την πατρίδα μας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελείται στον τόπο».

 


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος & Stefanos