Προσπάθεια όλων να δούμε τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό σε αυτοδύναμη κυβέρνηση

Δωδεκάνησα, 26 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ TV

Δρ. Στέφανος Δράκος:

«Προσπάθεια όλων μας, είναι να δούμε τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό σε αυτοδύναμη κυβέρνηση»

Στην ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στη Σύμη και στην καταβολή άμεσα των αποζημιώσεων, τόσο στην πληγείσα Σύμη, όσο και στη σεισμόπληκτη Κω, αναφέρθηκε – μιλώντας στην εκπομπή «Κάθε μέρα μία άλλη μέρα» της τηλεόρασης «Αιγαίο» με την Εύη Κουκιαϊνη – ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος.

Ο κος Δράκος, ζήτησε την άμεση αντιμετώπιση των «πληγών» στη Σύμη, ενώ παράλληλα σημείωσε πως στην Κω ακόμη δεν έχουν δοθεί οι αποζημιώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε ακόμη στο σοβαρό και ανεπίλυτο πρόβλημα της υδροδότησης του Καστελλορίζου, στην υπερφορολόγηση των πολιτών, αλλά και στο περιβόητο κοινωνικό μέρισμα.

«Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τους. Να φτωχοποιήσουν τη χώρα και έπειτα να μοιράζουν ως δώρα κοινωνικά μερίσματα, ώστε η διαβίωση των πολιτών να εξαρτάται από την κυβέρνηση», ανέφερε ο κος Δράκος, προσθέτοντας πως «χτυπούν τη μεσαία τάξη, η οποία τείνει να εξαφανιστεί».

Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη Νέα Δημοκρατία, το επικείμενο συνέδριο, αλλά και τους στόχους της. Σημείωσε μάλιστα πως η Νέα Δημοκρατία αφουγκράζεται την κοινωνία και εργάζεται με ανθρώπους που δεν υπηρετούν το λαϊκισμό.

«Προσπάθεια όλων μας, είναι να δούμε τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό σε αυτοδύναμη κυβέρνηση», επισήμανε, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η παρούσα κυβέρνηση «στοιβάζει τα μέτρα που έχει ήδη ψηφίσει, ώστε να μην αναλάβει το πολιτικό τους κόστος και να τα φορτώσει στην επόμενη κυβέρνηση».

Εδώ μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη:

https://youtu.be/cgBOM1vz3tg

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos