ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΡΑ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ι. ΔΡΑΚΟΥ
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΤΣΙΚΑ


Με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Ιωάννη Τσιτσικά, είχε την τιμή να συναντηθεί ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ρόδο, σε ιδιαίτερα χρήσιμο κλίμα.

Ο διοικητής Ιωάννης Τσιτσικάς, ενημέρωσε τον πολιτευτή Δρα. Στέφανο Ι. Δράκο, για την ανάγκη ορθής πρόληψης και στήριξης σχετικών δράσεων, για το στελεχιακό δυναμικό της Υπηρεσίας, καθώς και για τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν ιδιαίτερα σε περίπτωση πυρκαγιάς. Ο διοικητής, ανέλυσε στον πολιτευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, ενώ του εξήγησε πως θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερος σχεδιασμός σε «επικίνδυνες» περιοχές. Ακόμη, αναφέρθηκε στην ανάγκη λήψης επιπλέον μέτρων σε επιμέρους περιοχές.

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, χαρακτήρισε εποικοδομητική και ουσιαστική τη συνάντησή τους, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που μοιράζουν δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα. Σε αυτό το πλαίσιο του ζήτησε να τον κρατά ενήμερο για τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και στα οποία μπορεί να φανεί ουσιαστικά χρήσιμος. Δήλωσε στο πλευρό των ένστολων και αναγνώρισε το ριψοκίνδυνο της εργασίας τους, το οποίο και χαρακτήρισε λειτούργημα.

Ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, συγχαίρει τον κο Ιωάννη Τσιτσικά και για την προαγωγή του στο βαθμό του πυράρχου.   

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου