ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΡΟΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΑΤΗ


Με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου Σπυρίδων Τάτη, συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2019, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος. Η συνάντηση, ουσιαστικού και χρήσιμου περιεχομένου, πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ρόδου Σπυρίδων Τάτης, υποδέχθηκε ιδιαίτερα φιλικά τον πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικό σύμβουλο Ρόδου Δρα. Στέφανο Ι. Δράκο, τον οποίο και ενημέρωσε για τη λειτουργία της Υπηρεσίας και για τα καθήκοντά τους γενικότερα. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και στην προσπάθεια του Λιμενικού Σώματος, ενώ οι δύο τους συζήτησαν και για τα ζητήματα που αφορούν στην αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών. Λιμενάρχης και πολιτευτής, συμφώνησαν πως η Ρόδος είναι ένας ασφαλής προορισμός και αυτό πρέπει να γίνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση.

Ο πολιτευτής Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, συνεχάρη τον Λιμενάρχη και τους ανθρώπους του Λιμενικού Σώματος, άνδρες και γυναίκες, που μάχονται για την τήρηση της ασφάλειας και της ειρήνης, ενώ δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους. Ο Λιμενάρχης Σπυρίδων Τάτης, από τη δική του πλευρά, του ευχήθηκε καλή δύναμη με «γερό στομάχι». 

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ. Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου