Σημασία έχει να μιλάμε με πράξεις. Πράξεις αγάπης

Ρόδος, 21 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΕΛΠΙΔΑ»:

«Σημασία έχει να μιλάμε με πράξεις. Πράξεις αγάπης»

Στην ανυπολόγιστη αξία της προσφοράς και στη σπουδαιότητα της ανιδιοτελούς γενναιοδωρίας, αναφέρθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, επισκεπτόμενος το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2017, το Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία – Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνεχάρη την πρόεδρο του Κέντρου Σταυρούλα Καπούλα, το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, το προσωπικό, αλλά και όλους όσοι συνεισφέρουν σιωπηλά και ακούραστα στη λειτουργία του.

«Το “ΕΛΠΙΔΑ” προσφέρει ακριβώς αυτό που αναφέρει το όνομά του σε τουλάχιστον είκοσι (20) παιδιά που χρειάζονται πρώτιστα την αγάπη μας. Παιδιά με μοναδικές ικανότητες που πάσχουν από σύνδρομο down, νοητική υστέρηση ή αυτισμό, αλλά αποδεικνύουν στην πράξη πως οι ικανότητες και δεξιότητές τους ξεπερνούν κάθε πεποίθησή μας, όπως και η αγνότητα της καρδιάς και των συναισθημάτων τους», ανέφερε ο Δρ. Στέφανος Δράκος, προσφέροντας στην πρόεδρο, αλλά και στους ωφελούμενους, συμβολικά δώρα.

Αμέσως μετά μαζί με τα παιδιά, μικρότερης και μεγαλύτερης ηλικίας, δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον καλές γιορτές.

Με αφορμή την ανάρτηση του Κέντρου, στην οποία αναφέρεται: «Η πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου «ΕΛΠΙΔΑ», ευχαριστούμε θερμά τον πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικό σύμβουλο Ρόδου Δρ. Στέφανο Δράκο, που γι’ ακόμη μία φορά βρέθηκε κοντά στα παιδιά μας και μαζί με τις ευχές, τους παρέδωσε και δώρα, με τα οποία δημιούργησαν μαζί υπέροχες κατασκευές!!! Η παρουσία του συνεχής και διαχρονική. Του ευχόμαστε καλές γιορτές!!!», σημείωσε πως όλα τα συγχαρητήρια αξίζουν στους ίδιους, που δίνουν καθημερινά έναν ιερό αγώνα, δίπλα σε μεγάλα παιδιά που μας χρειάζονται.

«Το έργο σας είναι εξαίρετο, διαρκές και ανυπολόγιστης αξίας και εμείς το ελάχιστο που οφείλουμε να πράττουμε, είναι να είμαστε κοντά σας. Σημασία έχει να μιλάμε με πράξεις. Πράξεις αγάπης», κατέληξε.

 

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos