Στέφανος Δράκος: Η … απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δρα αποκλειστικά για την κομματική της επιβίωση (!)

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δωδεκάνησα, 26 Οκτωβρίου 2016

Στέφανος Δράκος:

Η … απελθούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δρα αποκλειστικά για την κομματική της επιβίωση (!)

ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥΣτην εκπομπή της τηλεόρασης «ΚΟΣΜΟΣ» με τον Κλεάνθη Λοϊζο και τον Ηλία Καραβόλια, φιλοξενήθηκε ο Δρ Στέφανος Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, αναφερόμενος στην αποστολή της Νέας Δημοκρατίας και στην πρωτοπόρα δράση του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κος Δράκος, αναφέρθηκε στην επιδίωξη της παρούσας κυβέρνησης να κρατήσει ζωντανό τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και στην ευθύνη Τσίπρα και Βαρουφάκη, σε ότι αφορά στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Ο πολιτευτής της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ολοκληρωμένο και εφικτό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, που αφορά στη μείωση των φόρων.

«Αποστολή της Ν.Δ., είναι να επαναφέρει την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά και την αξιοπιστία της χώρας», ανέφερε ο Δρ Στέφανος Δράκος, σημειώνοντας πως «από την εκλογή του ως πρόεδρος της Ν.Δ. έως και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει υλοποιήσει πρωτοπόρες δράσεις, αξιοποιώντας νέες διαδικασίες και ανθρώπους που υπηρετούν την αριστεία». «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σπάει τα στεγανά. Φέρνει αξιόλογους ανθρώπους στη Ν.Δ.», συμπλήρωσε ο κος Δράκος, προσθέτοντας πως, «ο ΣΥΡΙΖΑ, λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο για την κομματική του επιβίωση, λειτουργία την οποία ομολόγησε ακόμη και ο κος Δραγασάκης».

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της Ν.Δ., εξήγησε πως μέρος αυτού, παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ, με στόχο τη μείωση των φόρων, του ΕΝΦΙΑ κτλ.

«Εμείς δεν μιλάμε για σκίσιμο των μνημονίων. Μιλάμε με αλήθειες. Εργαζόμαστε για το καλύτερο. Δεν μιλάμε για πράγματα που είναι αδύνατο να συμβούν. Μιλάμε για μία νέα Συμφωνία Αλήθειας».

Αναφορικά με το ζήτημα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, που ίσχυαν στα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα στα Δωδεκάνησα, ο κος Δράκος, εξήγησε πως, αυτοί καταργήθηκαν με ευθύνη Τσίπρα – Βαρουφάκη, αφού ο ίδιος, με παρέμβασή του, τον Φεβρουάριο του 2015, είχε αναφερθεί στην έκθεση που έφερε την υπογραφή του κου Βαρουφάκη και αφορούσε στην ελαστικότητα των συντελεστών.

Δείτε εδώ απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος