Στέφανος Δράκος: “Η ΝΔ κάνει εκλογές για τη χώρα”

Στέφανος Δράκος: “Η ΝΔ κάνει εκλογές για τη χώρα”

Συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρώτη Έκδοση» με τον Θάνο Μυστιλόγλου, παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, καθιστώντας σαφές ότι, η ΝΔ κάνει εκλογές για τη χώρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διασώσει την παράταξή του (!). Ο κ. Στέφανος Δράκος, αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα της ανεργίας, το οποίο έχει οξυνθεί τους τελευταίους μήνες, παρότι η χώρα βρίσκεται σε τουριστική περίοδο, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πλήγμα που έχει υποστεί η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας.

«Χτυπήσανε την πιο βαριά βιομηχανία που έχει ο Ελληνικός λαός, η Ελληνική οικογένεια, τον τουρισμό. Δημιουργήσανε όλες αυτές τις οικονομικές συνθήκες, μέσα στο καλοκαίρι», ανέφερε ο κ. Στέφανος Δράκος, προσθέτοντας ότι, η ΝΔ έδειξε ότι πάνω από το κομματικό συμφέρον στηρίζει τη χώρα εθνικά. «Η ΝΔ κάνει εκλογές για τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ για την παράταξή του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ αναφέρθηκε ακόμη, στο ζήτημα της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ που ίσχυε στο Αιγαίο, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση της ΝΔ για δημιουργία ισοδύναμων μέτρων, και επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως στρατηγική του να λέει ψέματα ευθέως και άμεσα στον Ελληνικό λαό. Ο ίδιος θύμισε και την πρόσφατη δήλωση (μετά την υπογραφή του 3ου μνημονίου) της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα συμπράξουν μόνο με κόμματα που δεν στηρίζουν το μνημόνιο … (!)

 

Στέφανος Δράκος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ


 

Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλ. Επικοινωνίας: 2241026589

stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος