Στέφανος Δράκος: Μαζί, με πίστη, οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά!

 

Κατατέθηκε η υποψηφιότητα στο Πρωτοδικείο Ρόδου

Στέφανος Δράκος:

Μαζί, με πίστη, οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ LOGO

Δωδεκανήσιοι και Δωδεκανήσιες,

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2015, υπέγραψα και κατέθεσα στο Πρωτοδικείο Ρόδου, όπως ορίζει η σχετική διαδικασία, την πρόταση υποψηφιότητάς μου, ως υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, για τις κρίσιμες και καθοριστικές για τη χώρα εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Προσωπικά ευχαριστώ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, για την τιμή που μου έκανε, καθώς και όλους τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες που με στήριξαν και με στηρίζουν, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Όλοι πάνω και πέρα απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον τόπο μας και αγωνιζόμαστε ο καθένας από το δικό του μετερίζι και με το δικό του τρόπο, για τη στήριξη της Ελλάδας και των νησιών μας, για τη στήριξη των παιδιών μας.

Σήμερα ξεκινά και επίσημα ένας ακόμη αγώνας, προκειμένου στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 – την επομένη των εκλογών – η χώρα να έχει μία σταθερή, υγιής και έντιμη κυβέρνηση.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΔ

Συμμετέχω στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, με τη Νέα Δημοκρατία, διότι έχει αποδείξει ότι είναι εκείνη η πολιτική δύναμη, που βάζει πάνω από οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον, το συμφέρον της Πατρίδας και του Έθνους, το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο, αλλά ξεκινάμε μαζί μία νέα πορεία για την Ελλάδα της Ευρώπης, την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Μαζί, με πίστη, οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους, καλή δύναμη και καλή τύχη στο δύσκολο έργο τους.

Στέφανος Δράκος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλ. Επικοινωνίας: 2241026589 / 6943073256

stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος