Στέφανος Δράκος: «Νιώθω τυχερός που ενασχολούμαι με τα κοινά»

Στην προσφορά των ανθρώπων που προχωρούν σε κατάθεση ψυχής, συμβάλλοντας στην προάσπιση και διατήρηση των αρχών και των αξιών της κοινωνίας, αναφέρθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Δράκος, παραβρισκόμενος σε τρεις διαφορετικές, αλλά εξίσου σημαντικές εκδηλώσεις. Ο κ. Στέφανος Δράκος, παραβρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Ανάδοχη Αγκαλιά», στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στίβου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, καθώς και στο 3ο Bazaar Αγάπης που διοργανώθηκε από το Κέντρο «ΕΛΠΙΔΑ».

«Το τελευταίο ενάμιση χρόνο που ενασχολούμαι σε μεγαλύτερο βαθμό με τα κοινά, νιώθω τυχερός και νεότερος. Τυχερός, διότι συναναστρέφομαι με ανθρώπους σαν εσάς, που προχωρούν σε ανιδιοτελή κατάθεση ψυχής και νεότερος, διότι είναι σαν να έχω γυρίσει πίσω  το χρόνο στα βρεφικά μου χρόνια και διδάσκομαι πως να περπατήσω μέσα στην αγάπη. Εσείς αποτελείτε ένα τεράστιο «χαλί αγάπης», που μου δείχνει το δρόμο μου», ανέφερε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος, συγχαίροντας όλους όσοι λειτουργούν και συνδράμουν στη λειτουργία αυτού του ξεχωριστού θεσμού που ακούει στο όνομα «Ανάδοχη Αγκαλιά».

Στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στίβου των Δωδεκανησιακών Συλλόγων, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, που σημείωσαν επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς συναντήσεις κατά τη διάρκεια του έτους 2014, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, αναφέρθηκε στην πίστη και στη δύναμη που «αναβλύζει» από το εσωτερικό των ανθρώπων και τους κάνει να οραματίζονται και να δημιουργούν. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιδρύματος Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου.

«Έχουμε κοινές εμπειρίες, αφού μεγαλώσαμε στο ίδιο γήπεδο. Εγώ έπαιζα μπάσκετ στο βοηθητικό και εσείς ενασχολούσασταν με το στίβο. Όταν όλα τα φώτα συγκεντρώνονταν στο ποδόσφαιρο και στην καλαθοσφαίριση, που ιδίως εκείνη την περίοδο γνώριζαν ιδιαίτερη άνθιση, αποτελούσατε τους εκφραστές του ρομαντισμού της Ρόδου και χωρίς να έχετε το οποιοδήποτε κίνητρο προβολής ή απόκτησης κέρδους, πιστεύατε σε ένα ιδεώδες, το οποίο και στηρίξατε με όλες σας τις δυνάμεις», σημείωσε ο κ. Στέφανος Δράκος, προσθέτοντας ότι, «η αγάπη και η πίστη που επιδείξατε στην προσπάθεια αυτή, αποτελούν στην ουσία τα θεμέλια του κλασικού αθλητισμού στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα».

«Νιώθω υπερήφανος που βρίσκομαι σήμερα εδώ, ανάμεσα σε νέους αθλητές και αθλήτριες, που καθημερινά αγωνίζονται και επιτυγχάνουν να διαπρέπουν», κατέληξε ο πολιτευτής και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου Στέφανος Δράκος.

Κατά την επίσκεψή του στο χώρο πραγματοποίησης του 3ου Bazaar Αγάπης του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες – Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΕΛΠΙΔΑ», ο Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο, εγκωμιάζοντας το έργο που επιτελούν, η πρόεδρος, οι εργαζόμενοι και οι γονείς των φιλοξενουμένων παιδιών.