Στέφανος Δράκος: Πρώτιστα ως πατέρας, εύχομαι πίστη και θέληση

Δωδεκάνησα, 16 Μαΐου 2016

Στέφανος Δράκος: Πρώτιστα ως πατέρας και έπειτα ως αιρετός,

εύχομαι πίστη και θέληση, να οδηγήσουν στην επιτυχία (!)

1.385 μαθητές και μαθήτριες των Δωδεκανήσων, καλούνται από σήμερα να δώσουν το δικό τους προσωπικό αγώνα, προκειμένου να επιτύχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις  και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και για τις οικογένειες που εκείνοι θα κληθούν να δημιουργήσουν στο μέλλον. Η αγωνία, το άγχος, η υπέρμετρη προσπάθεια, κύρια χαρακτηριστικά αυτής της «μάχης», που έχουν ως σύμμαχό τους την ελπίδα για επιτυχία και αναγνώριση.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, μαζί, ενωμένοι, προσπαθούν σε μία δυσχερή και αβέβαιη πραγματικότητα. Μαζί αγωνίζονται και πορεύονται, σε μία σκληρή καθημερινότητα. Προσωπικά, πρώτιστα ως πατέρας και ύστερα ως αιρετός, τους εύχομαι ολόψυχα υπέρμετρη θέληση, προσπάθεια, δύναμη, πίστη, ευλογία και επιτυχία. Όλα αυτά μαζί και το καθένα ξεχωριστά, ας τους χαρίσουν την έκβαση που ονειρεύονται στις πανελλαδικές εξετάσεις, για τις οποίες κόπιασαν και κοπιάσουν.

Ως πατέρας και έπειτα ως πολιτικός, ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα κάθε όνειρό σας, μικρό ή μεγαλύτερο, να γίνει πυξίδα της ζωής σας και να σας οδηγήσει σε ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο αλήθεια και επιτυχία. Στη δυσχερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, ας είναι η πίστη σας και η θέλησή σας, αρκετή, για να διαμορφώσει το δικό σας εξαίρετο και λαμπρό μέλλον.

Θέληση. Προσπάθεια. Δύναμη. Πίστη. Επιτυχία.

Πέντε (5) λέξεις, μία ευχή.

Και να θυμάστε πως, καμία χαμένη «μάχη», δε σημαίνει παραίτηση.

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος