Στέφανος Δράκος: «Στεγνώνουν» οικονομικά τη χώρα

Δωδεκάνησα, 27 Απριλίου 2016

Στέφανος Δράκος: «Στεγνώνουν» οικονομικά τη χώρα

Νέα επίθεση σε βάρος των αποθεματικών και του Ελληνικού λαού

Σε νέο οικονομικό αδιέξοδο, χωρίς επιστροφή, οδηγεί, γι’ ακόμη μία φορά, η παρούσα κυβέρνηση την Ελλάδα και τους Έλληνες. Με νέο έγγραφό της, με ημερομηνία 22 Απριλίου 2016, Αρ. Φακ.: Β/7 και Αρ. Πρωτ.: οικ. 19092/1105, υποχρεώνει το σύνολο των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας, να μεταφέρουν τα πλεονάζοντα διαθέσιμα κεφάλαιά τους, στην Τράπεζα της Ελλάδος (!)

Η επιστολή που εστάλη από το υπουργείο Εργασίας, θέτει φορείς και Έλληνες πολίτες, θεατές στο ίδιο καλοπαιγμένο έργο, που ο κυβερνητικός θίασος ανέβασε σε βάρος της Ελλάδας, τον Φεβρουάριο, τον Μάιο και τον Ιούλιο του 2015. Σε μία νέα διαδικασία αποτυχημένων κυβερνητικών διαπραγματεύσεων, η Ελλάδα οδηγείται ξανά στο χείλος του γκρεμού, έχοντας όμως, αυτή τη φορά, ήδη υποστεί τραγικές οικονομικές συνέπειες από την περσινή αποτυχημένη διαδικασία επίτευξης συμφωνίας.

Οι αποτυχημένες … διαπραγματεύσεις επαναλαμβάνονται, τα αποθεματικά των ταμείων υφαρπάζονται, η χώρα βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής ξανά, και η τουριστική σαιζόν μόλις ξεκινάει…(!)

Δυστυχώς, η Ελλάδα και οι Έλληνες, βρίσκονται ήδη, εκ νέου, μπροστά σε ένα νέο οικονομικό αδιέξοδο, με τη χώρα ήδη αδύναμη και κουρασμένη από το δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε. Οι κυβερνώντες «στεγνώνουν» οικονομικά την Ελλάδα, ασκώντας την ίδια λαθεμένη και επικίνδυνη πολιτική και οδηγώντας την οικονομία και τους Έλληνες στα οικονομικά τους όρια.  Προσπαθεί να εξασφαλίσει ρευστότητα, ώστε να αντέξει τις πολύμηνες άκαρπες διαπραγματεύσεις, που η ίδια αδυνατεί να φέρει σε πέρας.

Τα χρήματα δεν επαρκούν, το ξέρουν (!) και παρόλα αυτά επιδιώκουν ξανά, να «σαρώσουν» τα ταμειακά διαθέσιμα όλων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης και όχι μόνο. «Στεγνώσατε» οικονομικά τη χώρα. Η Ελλάδα και οι Έλληνες, δεν αντέχουν άλλο. Περπατάμε στο χείλος του γκρεμού, μας οδηγείτε σε αδιέξοδο. Δεν αντέχουμε. Δεν θα πρωταγωνιστήσουμε στο ίδιο δράμα. Παραιτηθείτε τώρα. Φύγετε.

Δρ Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος