Στέφανος Δράκος: “7η Μαρτίου 1948 – Η Δωδεκάνησος αποτελεί τμήμα ενιαίου συνόλου”

      «Σήμερα τα Δωδεκάνησα και όλοι εμείς οι Δωδεκανήσιοι, εορτάζουμε την ένωσή μας με την Ελλάδα. Την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου. Τιμάμε την ημέρα εκείνη, την 7η Μαρτίου του 1948, που πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή παράδοσης των Δωδεκανήσων στη μητέρα Ελλάδα. Μία μέρα ξεχωριστή, ιστορική και πάντα επίκαιρη.

           PARELASH 7H MARTIOY ST. DRAKOS

               Η Δωδεκάνησος αποτελούσε και αποτελεί τμήμα ενιαίου συνόλου. Αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού και των Ελλήνων. Το τμήμα της Ελλάδος, που επιχειρήθηκε να αποσπαστεί από την Ελλάδα, χωρίς αυτό ποτέ στην ουσία να επιτεύχθηκε.

            Τα νησιά της Δωδεκανήσου, αποτέλεσαν κοινό τόπο ανάπτυξης διαφορετικών πολιτισμών. Όμως, οι όποιοι πολιτισμοί δεν κατάφεραν να μην γίνουν Ελλάδα. Η Δωδεκάνησος, οι Δωδεκανήσιοι, τους έκαναν Ελλάδα. Οι απανταχού Δωδεκανήσιοι, φιλοξενούν στην καρδιά τους την Ελλάδα, την κρατούν δυνατή και ενωμένη και η καρδιά των Ελλήνων δεν γίνεται να διασπαστεί, ούτε να επηρεαστεί.

            Σήμερα το μήνυμα της ενωμένης Ελλάδας, πιο επίκαιρο από ποτέ. Σήμερα οι Δωδεκανήσιοι, ελεύθεροι, ανεξάρτητοι, τιμούν την Ελλάδα των αγωνιστών Ελλήνων. Η δύναμή τους, αήττητη. Δύναμη ψυχής. Δεν νικιέται.

             Χρόνια πολλά. Χρόνια ελεύθερα. Χρόνια Ελλήνων».

PARELASH 7H MARTIOY ST. DRAKOS 2η ΠΕΡΙΚΟΠΗ

Στέφανος Δράκος

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος,

Τηλ. Επικοινωνίας: 2241776579 / 6986567087

stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος